U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 5, 2014

Take a Break

As salam..

morning uols..
hari ni takmo cerita pasal raya..
(padahal tak sempat banyak citer plak)

actually aku busy sikit
pagi2 dah pening buat relief
pening dengan cikgu tak datang tak bagitahu
pening dengan PK yang nak sound2 aku suruh aku tengok sapa yang tak punch
eh..my priority is teaching kot..
bukan keje aku nak dok tunggu depan punch card cikgu2 tengok sapa tak datang..
derrrrrr!!!!

dahla hari ni 1st period aku ada kelas tahun 6
macam lipas kudung aku siapkan relief..
pastu aku tengok budak2 tahun 6 still kat assembly tengah recite asmaulhusna..
so aku take a break minum dulu kat kantin..
sementara tunggu derang sudah membaca...



masuk2 kantin tengok ada..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

lontong makan dengan nasi impit...
fuhh memang sedapla..
makan plak dengan sambal tumis...

 neskepe 1!!!!!


ohh.. i really need a break..
cuti seminggu memang tak cukup...:(

10 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

saya yg dok umah je pun rasa cuti seminggu ritu tak cukup (padahal cuti tak cuti sama jek ponn! :P)

i need vacation!

LYAfrina said... Reply Comment

yumm..sedap..
selamat bekerja kak..
lya pose 6.bru start arini

LydSunshine said... Reply Comment

sama la.. cuti seminggu tak cukup la rin. kalau boleh nak cuti sebulan, tapi gaji jalan. hehehe...

pepagi time moody sbb kena relief kelas, mmg syahdu rasenya kalo dpt makan lontong...yg sedap. pergghh..

Ardini Humaira said... Reply Comment

lontong.. menu raya.. nyamnyamm :D

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Sabar rine.. Sabtu nnt blh rest cukup2. Ahad br kluar beraktiviti. Blh? Takda maknanya kan? Sabtu ahad pun x dpt rehat. Betul tak?

Didi Kar said... Reply Comment

Erk akk. Bkn sepatutnya pk ke yg buat relief... kenapa tugas tu diberi kpd cikgu.
x dpt sy byg kan kelas da byk nk prepare itu ini b4 masuk kelas tanda attendance la tutup attendance la guru bertugas la ttiba pagi2 nak kalut2 buat relief yg pening..

Diana Rashid said... Reply Comment

saya nak buat lontong la esok.tapi kan orang utara ni memang tak ramai yang suka lontong kan??terutamanya orang kedah...kalau belah penang dan perak ni depa makan jugak...tapi orang kedah,boleh kata dalm 100 tu 56 orang tak makan lontong..heheh

Julia Johari said... Reply Comment

Mesti kakak saya penat teramat ni...cuti mmg penat...keje pun apatah lg penat...yg tak penat ni ada ke ek hehehe

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

bz juga yer kerja mengajar Rine..
lontong.. sedapnya.teringat lontong kat kg.baru.. slurrppp

Naemah Umi said... Reply Comment

Sabo je lah ye..pe pun sedap lontong tu..1st Syawal ni la menu umi sefamili :D