U Click Me...I Click U Back

Monday, August 11, 2014

Sekali Sekala

As salam..
Ada yang mc ke hari ni?
Kot penat seharian semalaman ko pergi open house raya sini..
Mana la tahu kot ko senak perut ke?
Penat mengadap jam atas jalan ke?
Bahaha..

Aku semalam pun pergi beraya kat KJ je..
Tapi penatnya banyak kat atas jalan je..
Nunggula habis syawal ni barula takde dah jam on weekend..
Kalau tak memang hazabedah jela keluar on weekend..
Mana jalan semua jammed..
Pfffttttt...

Hari ni datang sekolah bawak semangat raya..
Konon jela..
Aku kalau gi sekolah memang bawak 4 mata..
Hari ni aku datang bawak 2 mata jek..
Ada cikgu yang tak notis aku..
Derang ingat cikgu baru..
Nampak lain la..
Mana pergi spek rine?
Hehehe..

Aku gelakkan aje..

Sekali sekala melaram..
Sebab kata ko mood rayakan?

Masuk kelas pun murid2 tegur..
Cikgu kenapa nampak lain nih?
Nampak sangat aku sempoi giler gi sekolah all these while..hahaha
Memang pung!
Ai is takde masa nak pakai lens pepagi..
Hahaha..

Dah alang2 kita melaram hari ni..
Mohla ajak anak murid terchenta bergambar raya bersama..
Hehehe..
Bukan selalu kot khenn??





Actually budak2 ni dari tahun 2 aku dah biasa dah..
Aku memang ngajar derang sains masa tahun 2
Semua stock nakal2 nih..
Masa deranv tahun 3 aku jadi guru kelas derang..
Mengajar maths masa tuh..

Pastu tahun ni aku dapat masuk mengajar pagi..
Kena plak ajar sains kelas 5 teguh nih..
So memang macam mak tiri masuk kelas anak la..
Hahaha..

Aku ni time belawak..belawak jugak..
Time murid tak siap nota aku..
Aku hempuk2 jugak derang ni..
Fedulikk..
So jangan tak siap keje yang akh bagi jek..
Kalau siap boleh kita bersuka ria secara berjemaah giteww..

Ok..aku ada kelas ni..
Ni je sempat update..
Hikss..

Nanti aku singgah umah korang ek

17 comments:

Mimy Hamid said... Reply Comment

cikgu gojes dismping anak murid..nampak sporrting je hehe

athi FATHIYAH said... Reply Comment

merah mak ngah cikgu..mcm bunga rose sbb students semua putih kan..

Aty_Fared said... Reply Comment

kak.. kalau boleh mc kerje umah rini pon saya nak mc.. heheh.. memang tak larat 2 hari ni beraya...

eamy milea said... Reply Comment

Nampak lain akak x pakai spek..makin gojes hehe

CikNaa said... Reply Comment

hempuk kak? hahaha..garang jgak kak azrine ni eh..

Ayu Firzara said... Reply Comment

nak jadi anak murid cikgu jugekkkkk

Falsya said... Reply Comment

gojes cikgu everrr!!!..ahahaha...

lieyalatif said... Reply Comment

HEHEEHEH mc? nan ado laa rin..sayang cuti woooooo...hujung tahun cuti sekolah mau jalan2 so better kedekut cuti....mc plak bukan senang nak dpt...gi private mmg sendang dpt...kalo pi klinik gomen jgn harap laaa hehehehehe

tu le, bile tak pakai spek mmg nampak lainnye rin...sah2 ramai yg perasan kan...lieya nipun kaki lens...power rabun lieya 525 tuk due2 belah mate...bygkan tahap kerabunan ku itu...huhuhu

Julia Johari said... Reply Comment

Waaaaaaa akak hempuk saya tak kalo tak siap masak? hahhahahha tp bagus cikgu garang ni...concern pasal anak murid...lain bebenor muka cikgu...nampak anak dara weeeeeeee

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Tanpa spek, bertudung warna ceria lg tu.

Raya ni saya simpan spek elok2. Hihi, malas nk layan usikan adik2 bila dorang kata kaklong nmpk tua lah gmbr pki spek. Huhu, sentap i

Nad MamaZN said... Reply Comment

weeewwwiittt...! saya klu dapat cikgu baek n cantek n gojes cam akak mau bersemangat dtg sekolah ari2, haha!

eima said... Reply Comment

peerrgghhh cekgu cun ari ni ... klu ngan boys kemain cekgu m=ceria ngan gurls ..masam je ... hahahha

seb baik kengkawan buat open house memalam ... tak de le rasa sgt jemnye

ameris said... Reply Comment

suwitnya cikgu dgn anak murid

Diana Rashid said... Reply Comment

cikgu cantik anak murid bertambah sayang la..:)

puan.mila said... Reply Comment

garang nyee cikgu...kekeke

Ada ank murid stalker blog akk x? Mak murid je? Heheh

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

hi cikgu azrine yang cantik manissss..mmg lain lah muka u tak pakai spec.. lg nampak berseri2 :)

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Sesekali melaram apa salahnya kan.. =D