U Click Me...I Click U Back

Friday, August 22, 2014

#Jemputan Raya ~ Kelana Jaya

As salam..

ewahh..ewahh..
kemahen ramai lagi yang respon entry Deyyyyyy semalam ek
 pastu ramai yang bagi cadangan..
okla..terima kasih bebanyak sangat for uols concern..

hari ni aku tekad aku tak mo buat relief untuk hari ni
aku datang sekolah aku punch
and aku nampak meenachi tu dok dalam pejabat..
tapi aku buat2 tak nampak terus blah je dari situ

aku turun terus hanta dak Aish kat pengasuh...
aku masuk sekolah balik aku terus gi kantin isi perut
pastu aku lepak makmal komputer sebab aku free awal2 nih
tapi sentiasa dapat LIVE UPDATE tru wasap dari kerani aku kat atas..
hahaha

bukan jenis aku kot sound2 orang nih
dulu zaman budak2 memangla outspoken kan??
sekarang ni akal yang waras mengawal segalanya
aku tak rasa dia nih perlu disound ke hape
guna psikologi lebih baik..
dengan buat tak tahu je...
sebab dia kan ketua jadual waktu
apa2 berlaku dia bertanggungjawab
aku ni kuli jepp!!!

dulu ada yang back up dia..
sekarng dah takde..

RASAKAN!!!

*gelakjahat


yang paling best


boleh plak dia whatsapp sara (kerani off sekolah aku)
bagitahu tak dapat masuk pejabat sebab buat kelas tambahan??

eh ko ni nak menipu pun biarla bertempat kot
kot celah mana ada kelas tambahan pepagi buta nih??
deeyyyyyyyy!!!!

pastu orang yang dok sakan sms ko..
ko tak balas plak..
ko pergi bagitahu orang lain plak!!
padayappa...sivaji betul!!!!

***********************************************

dah la..habis dah citer negatif2 camni
hilang terus aura positif ai tahuk!!!

moh masuk cerita raya lagi best!!

kemahen besar lagi fuza buat triffel
terkejut aku masa dia hidangkan triffle ni kat kami..
hahahaha
tapi serius menarik tertarik deboommm betul tengokkan??

actually fuza takdela buat open house ke apa
cuma dia cakap hari ni her mom ada masak special2 sikit
so dia ajak aku datangla bawak adik2 (anak2 aku)
aku memang rapat dengan besan hubs aku nih
sebab fuza ni menantu sulong hubs aku..
so memang dah biasa sangat..
dengan mak fuza ni memang aku blh bawak gurau2 la


ni sempat lagi kakak alya ajak aku wefie..
orang cakap takde koje sebab jalan jammed masa nih
memang penat kaki aku tekan minyak tekan brake..
hadehhhh!!!

sampai je kat rumah fuza
terus makan2..
ada lontong dengan sambal tumis..
fuhhh sedap bak hang!!!
ada lemang...ada mee goreng mamak...
memang banyak la variety

aku kalau datang KJ memang takdenya nak malu2..
memang membedal sesungguh hati..
hahahaha

group photo untuk anak2 dan cucu memang wajib ada...
hahaha
3 orang cucu kesayangan aku
muka pun dari acuan sepesen...hahaha
memang rapat dengan anak2 aku..
dah macam adik beradik..
semoga terus rapat sampai habis hayat
inshaAllah...

gambar kami mak mak yang voge pun mesti ada...

tq for having us fuza..
next inshaAllah raya haji plak ek..

*sambilbuatmukatakmalu

6 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

Triffle gedabak!! Tq sesudi singgah. Kot ada kekurangan mintak mahap

* my duit raya 😜

syawalsimpsons said... Reply Comment

saya pon terliuq tgk triffle tu kakak...adoiii

Allene said... Reply Comment

tetiba teringin plak buat triffle.. uhhuuh

mamabeauty said... Reply Comment

sedap nampak triffle tu..

eima said... Reply Comment

mak mentua ngan menantu kamcen terbaik la

LYAfrina said... Reply Comment

hihi..macam2..

a ah..beso sungguh triffle..mulanya ingt puding koktel ltk dlm mgkuk besar