U Click Me...I Click U Back

Monday, July 7, 2014

Sukan Tahunan SK Taman Melawati 2 2014

As salam..

cerita basi mai dah hari nih..
hheehhe..

sukan sekolah aku berlangsung seminggu sebelum kita menyambut puasa
hari ahad 22hb..
bertempat di padang SK Taman Melati
memang dekat sangat ar ngan umh aku..
jalan kaki pun boleh...
hahahaha

tapi ko rasa??
aku jalan kaki ke??
idokle teman...bawak kereta la kan??
nak cepat sampai..lagipun aku bawak anak aku kak ngah..
kesian plak dia pepagi nak kena jalan kaki...
takdela dekat bobona sangat...

ko dah kenapa tetiba cakap nogori??

aku cerita secara ringkas2 ajela erk..
sebab aku takdela banyak sangat ngambik gambo..
hat mana yang dan jela aku tempek sini

adala kenangan kheennnn??
aku tau korang pun takdela nak baca sangat..
melainkan nak menengok gambo je kan??

macam biasa acara sukan tahunan dimulai dengan perbarisan unit uniform dan rumah sukan memasing...

alhamdulillah cuaca pun mendung je pagi tuh..
so takdela murid panas sangat time bacaan ikrar..

antara pengacara2 majlis semasa sukan tahunan berlangsung...

aku bertugas bahagian hadiah..so relax2 dok lepak kat tepi pengacara sementara tunggu acara kami tiba..

lepaking...

 the crowd...

the sweet teachers...

gimik semasa pelancaran sukan tahunan SKTM 2

james bond celup!!

kemahen berlagaknya!!

 acara larian murid tahun 5..anak aku pun ambik bahagian tapi kalah..uhuk..
sorok muka ummi ko!!
bahaha

bermulanya acara penyampaian hadiah...

juara keseluruhan bagi sukan tahunan SKTM2 2014 ialah rumah....

takmo sebut sebab rumah hijau kalah..
terus sentap 45 hari!!


kenangan dengan guru AJK bahagian hadiah..
ada ramai lagi.. tapi semua lorat nak balik dah..
mana yang ada jela erk...

sekian entry entah hape2 hari ni..
idea takde sebab puasa..

bolehkan bagi alasan camtuh??

5 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

hari yg sama 22/6 tu zakwan pun sukan hehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

most of school mmg buat sukan sekolah b4 fasting kan Rin..
ehh asalan puasa tak ada kena mengena yer dgn tak ada idea.. :p

eima said... Reply Comment

design stand kat pdg tu sama je kan semua sekolah kan .....

Cik Anita said... Reply Comment

Saya baru perasan lah, ni sekolah yang dekat dengan Leha Kelfood tu eh? Sebaris Petron? Ke saya salah. hehe

Si DauN CeRi said... Reply Comment

tudiaaaa spek kak azrine. hihihi