U Click Me...I Click U Back

Friday, July 11, 2014

Nasi Ambeng



sapa suka nasi ambeng nih??
boleh hi5 sikit ngan aku!!

finally dapat juga berbuka semalam dengan nasi ambeng..
gigih pergi PARAM...
hakkkss..

selamat dah masuk perut aku semalam....
sila jangan terliur erk..

sebab takde idea nak buat entry apa hari nih...

bahahahahaha..

hari ni nak masak apa erk???

17 comments:

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

sedapppppp.. param mana ni Rine??
I pernah makan nasi ambeng tp lama dah dulu2.. rasa mcm nak try lah..
ehh kat kg.baru pn ada kann.. tp bulan2 puasa ni takkan nak beli waktu siang.. nanti lah lepas puasa sok.

mOoN IzzaN said... Reply Comment

first time makan dah suka.. :) tapi ada yg x suka sebab campur sekali ngan mee... hurm.. dap apa.. :p

Nad MamaZN said... Reply Comment

bape rm kak?
kenyang sampai ke sahur ni klu byk camtu kan...

Cik Anita said... Reply Comment

Nasik ambeng ni memang evergreen!! Kalau kenduri makan beramai-ramai dalam talam. huwaaa.. sedap gila!!

eima said... Reply Comment

tak penah mkn sbb ade mee dlm nasi ... hehehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

adoi lama sungguh tak makan nasi ambeng ni...

Aeen said... Reply Comment

ain kalau berbuka x jalan sgt makan nasi berlauk..mesti nk goreng2 punye...hehe

Julia Johari said... Reply Comment

Aah cikgu sekarang kt param byk org jual nasi ambeng....nak try lah beli...suka gak mkn

eamy milea said... Reply Comment

sedapnye kak

Falsya said... Reply Comment

kalau kene yg sedap mmg licin falsya bantai...tp kalau dpt yg xsedap, mmg sesuap dua je msk perut..hehehe./.

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

memang paberett~~ maklumlah anak jawa

Mummydearie said... Reply Comment

Salam singgah,

Suka jugak tapi last makan nasi ambeng ni puasa tahun lepas. Tahun ni tak berniat nak membeli di PARAM jadi takdalah harapan nak makan nasi ambeng kali ni. Nak buat sendiri, uhuhu... malas :)

green apple said... Reply Comment

saya adelah jawa yang tak penah makan nasik ambeng

Aty_Fared said... Reply Comment

laki saya suka... orang jawa lah kate kaaann... heheh...

Pn Sheila said... Reply Comment

Nampak pun dh sedap. Sy tak pernah mkn nasi ambeng no. Teringin sgt nk mkn.

BLuRpL3 said... Reply Comment

akak, rindunya dgn nasi ambeng tapi takde kat perantauan ni.. kena buat sendiri la kot. huhu

http://blurplediary.blogspot.dk/2014/07/in-out-ramadhan-2014-di-perantauan.html

Naemah Umi said... Reply Comment

Pernah dgr tapi tak pernah mkn...nasi ambeng nmpk sedap tu..byk lauk,variety gitew....