U Click Me...I Click U Back

Sunday, July 20, 2014

#NahasMH17 ~ Aktress Malaysia Shuba Jaya Turut Terkorban Bersama Anak dan Suami

 As salam..

korang ingat tak aktress Shuba Jaya??
aku memang ingat dia sebab dia sorang je yang rare sikit masa masuk Mari Menari terbitan Astro..
dia menari dengan bapak dia..
pakai nama MMJaya kot kalau tak silap..

aku baru tahu yang dia, suami dan anak kecik dia mati dalam nahas MH17 last few days..
dahla baru sambut hari lahir yang ke38
dia balik ke Belanda untuk melawat parents in law dia..
sambil balik bawak tunjuk anak kecik dia..

malang memang tidak berbau kan??
Takziah kepada keluarga mendiang...

8 comments:

TunSha Ayunie said... Reply Comment

terasa sebak... bila ada 3 orang bayi dalam tu... hurm..

athi FATHIYAH said... Reply Comment

Ajal dah ditetapkan begini buat semua mangsa..kita doa agar semua mayat dpt dibawa pulang utkbdisemadikan secara keagamaan masing2

syawalsimpsons said... Reply Comment

takziah buat keluarga mendiang..saya perasan pasangan bapak anak ni..

Allene said... Reply Comment

comelnya anak dia... ingat bila tgk rupa bapak dia...

eima said... Reply Comment

itu ke baby yang dikatakan antara mangsa ..sedihnya ....

Falsya said... Reply Comment

falsya cube nak ingatkan pelakon nie kak..xdpt2 lg smp skang..tp sedihnye sbb baby die baru je 2 bulan..kan kak..2 bulan kan..

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

Ingat2.. I ingat dia masa mari berdansa dgn bapak dia last time..
lorrr tak sangka sangat.. tu lah kan.. ajal tu mmg Allah yang tentukan.. RIP Shuba Jaya

LydSunshine said... Reply Comment

Comelnya anak dia.