U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 22, 2014

Lipstik Raya Dari USA Dah Sampai

As salam..

takde citer best paling best nak update hari ni...
melainkan cerita pasal raya..hahahaha
sebab lipstik NYX kaler favourite i dah sampai..
yeayyyy!!!!



dapat jugak warna favourite antwerp..
sekali beli 2 hah..
pagi petang siap malam sat gi moncong je molot ceq masa raya nanti..
hikss.

tq Lyana MK sebab bukak pre order nih..
sekali rembat 4 terus..
hiks..
tak mola tunjuk semua..
sat gi hampa jeles...
mehmehmeh...

20 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

hehehhe tak jeles la cikgu...sbb kita pun ada gak heheh geng!

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... Reply Comment

hehehe... kite punya istanbul.. tak pakai pon. jenis tak pakai lipstik kan? rajin beli tapi nak pakai tu malas huhu

juelee said... Reply Comment

yeay sy pun suka kaler antwrep ni... lagi satu kaler little susie.. best!

Nad MamaZN said... Reply Comment

merah meghelip la raya ni heeh

Si DauN CeRi said... Reply Comment

saya ade kaler Abu Dabhi ngn Tokyo. Loving it. Bau sedap rasa mcm nak makan. Aummm

MizzTina said... Reply Comment

jeles..okbai

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

I pun ada order 2 skali..
tak sabar nak tunggu jap lg sampai.. xoxo raya ni kemain meroh2 lah bibir memasing.. hahaha

mama tisya said... Reply Comment

lipstik ni ada jual kt sephora

Ayu Firzara said... Reply Comment

ok kak ni memang JELES!!!!!

Sebab...ayu punye yg beli kat sephora dah habis....huhuhu...susah betul nak dapat lagi asyik sold out jer...

kecewa kecewa!!!!

Banyak kali dah gi sephora habis!!! Aduiiii tempat lain pun warna nih habis! hamboi kak sampai 4 terus rembat? bak la satuuuuu hehehehehe

Mimy Hamid said... Reply Comment

heheheh saya yg packing kan kak....hihihi...

Gieyana said... Reply Comment

Best tu..apsal sy x da mood ry..

athi FATHIYAH said... Reply Comment

jelez jugak tp saja xmau beli..

yg ada x abis2 pakai lg..

mrs kayrul said... Reply Comment

sgt jeles....huhuhu...beraya sakan la ye kak rine

Falsya said... Reply Comment

utk org yg jarang makeup or pakai liptip mcm falsya nie mmg rugi membeli..gincu time hantaran pun xabis lagi kak rin..hahaha..

falsya suke kaler2 gitu..soft gitu..

ameris said... Reply Comment

sakan raya thn ni... lipstik sampai 4 tuu..

Ardini Humaira said... Reply Comment

dni pun pakai nyx. best sangat dah la sneang cuci :)

ienalina ismail said... Reply Comment

Amboi...meriahnya depa. Banyak order tu.

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Wah dah ada lipstik raya. LM x beli apa pun lagi

Fuza Musa said... Reply Comment

Moncong ler bibio tu raye ni nanti weiii

LydSunshine said... Reply Comment

beli sampai 4 tu berapa lama tahan rin? mmg brg yg susah dpt ni elok la beli byk2 buat stok.