U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 8, 2014

Habis Sukan Dating Dengan Aty (Blogger)

As salam..

masa tengah sibuk bertugas di sukan tahunan sekolah aku..
tetiba dapat whatsapp dari sorang blogger...
terkejut aku sebab setahu aku blogger ni masih di Holland..
dia cakap nak datang area melawati nak pergi kedai cotton kat melawati..
so dia ajak aku jumpa..

so pakat2 la jumpa dekat melawati kedai cotton tuh..

aku dapat jumpa sekejap je sebab anak2 aku yang lain kat rumah parents aku..
tak bestla tinggal lelamakan??
so dapat laga pipi dengan blogger ni sekejap jek...

inila Aty blogger dari Cherish Every Cherry
aku memang suka snagat baca blog aty sebab dia banyak share berkenaan dengan breasfeeding
n pasal parenting...
banyakla pengetahuan yang aku boleh dapat dari blog sis Aty..
tq sis for sharing all those thing ye...

hari tu nak mesra lelama tak sempatkan??
next time k...

and thank you for the kithchen towel..
very nice colour...
and paling best from holland with love...
dan thank you sebab sudi terima kiriman akak belikan baju untuk kak cik Yaya..
lawa sangat...

semoga terus berhubung ye sis ATY
and all the best on your Msc!!!
good luck dear!!!

13 comments:

athi FATHIYAH said... Reply Comment

uhuk uhuk

terharu :)

thanks akak belikan budak2 ni coklat..
iallah next time kita lepak2 makan ke..

not a big deal, mmg dah niat nak bagi kat akak souvenir from holland.heheh,

tapi jemput la join GA jugak, kot2 ada rezeki akak dpt souvenir lain plak...

Julia Johari said... Reply Comment

Seronok yer kak...punya teman blogger yang saling ingat mengingati...lg best bila kita dpt baca entry seseorang blogger yg beri byk manafaat pada kita kan...

eima said... Reply Comment

nanti boleh pi melawat blog beliau plak ....

MizzTina said... Reply Comment

dr alam maya leh jd kwn realiti..itu paling best.. moga kekal ukhwah ini..

lieyalatif said... Reply Comment

seronok dpt jumpe geng blogger lain kan rin...ye laa sebelum ni borak alam maya jek..tup2 dpt jumpe dua mate...malu2 mule2 jek pastu borak mcm dah lame kenal kan heheeheh...

moga ikatan ukhwah yg terjalin bertambah erat....in sha Allah...

♥ ROS ♥ said... Reply Comment

Bestnyer. Seronok sgt bila ros dpt jumpa kekawan blogger ni.. Bila tiba kita plak ea? Eh... Hahhaha

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Bestnya.. sebab tue blogging nie best sebab boleh dapat ramai kawan..=D

eamy milea said... Reply Comment

Teringin jugak jumpa kawan2 blogger..insyaallah kalau ade jodoh.. :)

Allene said... Reply Comment

akak... nnt PM lin kat fb or email lin detail akak tau. nak bg gift untuk top commentor tu...

Nad MamaZN said... Reply Comment

bestnya..
bila kita nak jumpa plak kak? hehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

tu lah untungnya berkawan kat alam maya kan Rine.. kadang ada je benda yg unexpected.. lagi best dapat jmpa tanjat2 & bertukar2 barang..

Naemah Umi said... Reply Comment

Bestnya dpt jumpe kwn alam maya..

Aty_Fared said... Reply Comment

nama sama pulak..teranjat gegel.. hahaha