U Click Me...I Click U Back

Thursday, July 3, 2014

Bulan Puasa Bulan Google Resepi

As salam...

aku notis since 1st day of ramadhan..
ramai jugak jumlah pengunjung yang mungkin sedang google resepi
kadang2 tu melebihi 30 orang yang sedang skodeng blog aku pada satu masa
alhamdulillah..
sebab aku rasa derang dok google resepi untuk juadah berbuka..
alhamdulillah membantu jugak apa yang aku share kat sini..
even resepi yang sangat simple..

zaman sekarang ni mostly resepi yang simpel2 jek yang orang sukakan?
sebab cepat dan mudah kekdahnya..
hahahaha

 kalau kat blog aku yang paling hits dalam minggu ialah Resepi Daging Dendeng...
ramai betul peminat daging dendeng ni erk...

yang kedua plak Resepi Pajeri Terung..
sepanjang puasa ni aku belum lagi buat pajeri terung..
hiksss..


dan alhamdulillah..
even entry bulan puasa ni suam2 kuku jek..
tapi pageview blog Chekgu Azrine mendadak naiknya untuk bulan pose nih...

 tak sangka hanya dengan perkongsian resepi aje dapat membantu korang2 masak untuk husb terchenta giteww...

tak sangka dengan berblog juga dapat tolong kekawan mencuba resepi2 yang aku share..
benda yang baik kan harusla kita share2..
hehehehe..
tq kekawan sebab sudi singgah blog suam2 nih..

SALAM RAMADHAN!

16 comments:

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

Mmg btol.. zara pon guna khidmat google ntuk cari menu nak masak sempena ramadhan ni ntuk buka puasa.. meheehe

Tina Othman said... Reply Comment

Dan sayalah salah sorang dari pengunjung tu haha

safurara said... Reply Comment

saya mmg perasan,kalau bulan puasa,entry resipi2 ni mmg mendadak naik! hehehe.tahniah sis!

eima said... Reply Comment

mmg pun ..ai pun google resepi nk berbuka ... hihi
ideas tu penting

mommycha a.k.a kak jenab said... Reply Comment

welldone sista!!!

Nad MamaZN said... Reply Comment

sama la kite...
harap membantu kan kak pd mereka yg mencari resepi tu
hehe

Yana Ujang said... Reply Comment

tu untung blog masakn time bln pose mencanak trafik..hihi kita pn dpt jugak tempias²...alhamdulillah...setahun sekali merasa trafik berdentum²...kihkih ^_^

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

bulan posa ni paling masyuk kalau blog resepi kan.. hihi.. best betul tengok traffic..

Cik Anita said... Reply Comment

Wahh.. ramai tu yang menggodek carik resepi. hehe. Macam best je pajeri! Tak pernah jumpa orang masak kat sini..

Ibu Dilah said... Reply Comment

betul tu kak.. blog sy pun sama jugak.. bulan2 puasa ni entry resepi la paling laku.. pdhal menu simple2 jer.. dan sikit jer entry resepi yg ada.. zaman skrg nak masak google jer.. sy pun slalu mcm tu.. kihkih..

mrsnan said... Reply Comment

bkn stakat cari resepi...siap print out and buat fail terus utk resepi ni..hehehe

Falsya said... Reply Comment

semua org duk mencrk resepi nak berbuka..hehe..falsya je yg xsempat lg..sbb belum lg rasmikan berbuka kat umah..;)

lieyalatif said... Reply Comment

betul tu rin...kalo bulan puase mmg carian resepi trending heheeheh....at least entry2 mcm ni membantu para isteri kat luar sane kan ...lieya pun bulan puase ni rajin lee bukak blog masak2 heheheeh...cuci mate layan terliur sorang2 hahaahahah...eh tapi takde laa sampai makruh...just nak salin resepi jek ekekekeekekek

TeacherAzimah said... Reply Comment

Wahhhhh masyukkkk byk ni rine hehehe

LydSunshine said... Reply Comment

makin banyak le dpt cpuv pasni.. ehehe.

ZazaMyMoon said... Reply Comment

hahaha standard ar bulan puasa kannn.. I pun tak terkecuali.. ekekekke