U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 16, 2014

BE Ongoing

As salam..

hari ni lemau je sebab semalam coti..
hak..hak..

takde citer nak update sangat sebab banyak gambo tak sempat nak watermark
so marila kita cerita sikit pasal BE yang ongoing kat blog bilis aku nih..


ada 3 je ongoing..
syukur sangat...
yang dah lama kempen Invest Smart Campaign tuh..
alhamdulillah..
cuma kempen yang baru aku dapat ialah uMobile Prepaid Free Meal
tq Nuffnang!!!

tq korang sebab sudi singgah blog bilis aku nih...

14 comments:

lieyalatif said... Reply Comment

byk tu rin...alhamdulillah rezeki bulan puase lagi2 nak raye nie kan heheheehe..jgn putus update blog tau...rugi kalo tak update di kala iklan sedang menari2 heheheeheh...lieya ni je laa dah rompong2 update...mood malas jeee skrang nieh....

♥ Mrs. Secretary ♥ said... Reply Comment

Tahniah.. rezeki nak raya.. =D

mama tisya said... Reply Comment

wah byk tgh on going,.... tahniah

Zaza Abdul Latif said... Reply Comment

opkos sudi.. siap tlg click2 lagi..
congrats Rine!

syawalsimpsons said... Reply Comment

alhamdulillah rezeki tu kakak

Aeen said... Reply Comment

samalah kite kak..rasa lemau je hari ni...mood nak kerja x dtg lg..heheh..

DYatie said... Reply Comment

Best2! Congrats sis.

Nad MamaZN said... Reply Comment

yeayyyy! nnt leh cashout :)

LYAfrina said... Reply Comment

Alhamdulillah.. rezeki

eima said... Reply Comment

tahniah x putus2 ...rajin lv update ai nk bc ni...

Aty_Fared said... Reply Comment

alhamdulillah... besh nya masuk banyak2 be... dari tak dapat apa...dapat gak lah kan hasil blogging... nak ck gak ni..weeee...

eamy milea said... Reply Comment

Tahniah kak :)

Naemah Umi said... Reply Comment

bestnya...BE umi pun dok menari-nari tu tapi tuan punye blog cam malas plak nak update huhuhu...

Si DauN CeRi said... Reply Comment

hehe yeayy


tahniah kak azrine.

siapa kata berblog takde pekdah kan?? sepp skett!!