U Click Me...I Click U Back

Monday, June 2, 2014

Welcoming June!!

As salam...

alhamdulillah
dah genap setengah tahun dah kita mengecapi 2014
sekejap je kan...

cuti sekolah ni takde la best mana pun
cuma last Saturday dapat outing dengan cucu2 dan anak2 
layan derang tengok wayang kat Paradigm Mall...

nantila aku citer panjang pasal tu erk..
cuti sekolah ni bukan masa nak relax2
banyak kerja nak kena setel
nak mengemas...




















 selfie sedas!!!

Selamat Menempuh June Everybody!!!

6 comments:

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Selamat bercuti sekolah Cikgu Azrine 😊
bestnya anak dah besar pandai selfie2 dgn Ummi 😚

Nad MamaZN said... Reply Comment

mcm dating ngan rakan sebaya je akak ni hehe

ameris said... Reply Comment

selfie kemahen yer cikgu.

aThidEaN said... Reply Comment

Amboi muda2 dh ada cucus ni..stylo la cucus panggil apa kat nenda ni?

Julia Johari said... Reply Comment

Welcome june...plis be nice ye...hehhehe seronok sbb hjg bulan ni nak tempuh bulan ramadan...ya Ahlan Ramadan...comel selfie hehe

LydSunshine said... Reply Comment

Meriahnye outing reramai. Happy June rin. Dah jdi nenek rin, tp still vogue dan cantik. Jeles kitew,.