U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 4, 2014

SELFIE Sakit Mental??

As salam..

hahaha..
hari tu tengok berita kat tv3
ada laporan pasal S.E.L.F.I.E yang dikatakan sakit mental??
erkkkkk


ada aku kisah???
gitewwww...

kenapa la plak nak cakap selfie ni sakit mental??
mungkin sebab ada yang rasa selfie ni perasan cantik la..
sebab tu kita selfie kot kan??
tu terpulang kepada hak individual..
dia punya laman sosial peribadi...
apa2 pun bergantung kepada niat memasingla..
kan??

tapi tak salah kot kalau sesekali kita selfie secara berjemaah giteww....

seronok sebab ada monopod..
dapat berselfie tanpa bantuan orang lain..
kalau tak sebab kerana ada orang ramai yang GILER selfie
takde la wujudnya monopod nih..hahaha
semua boleh join dalam gambar tanpa sentap giteww...
kheeennnnn??





 ni selfie kategori apa ko nak panggil...
gewdikkkk erk???
pun bolehhhhh!!!!!



ni selfie bila keboringan menunggu kekawan siap nak balik KL
masa ni aku kursus kat Janda Baik..
belum buat lagi entry nih..
sebab banyak sangat gambo...T__T
comel tak kak ton???
(soalan nak kena lempang)

last but not least
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

 jangan selfie gaya camni sudah!!!!
ni kot baru boleh cakap sakit mental...
hahahhaa

14 comments:

Falsya said... Reply Comment

falsya nak beli monopoddddddd tppppppp somi xbggggg...huwaaaaaaa..jeleessssss..

Syima Syaz said... Reply Comment

hahahaha dulu kata amik pic makanan sakit mental, la ni selfie. penyakit pun ikut zaman kan...

mengarutla. sesuka je nak label sakit jiwa.

Syima Syaz said... Reply Comment

hahahaha dulu kata amik pic makanan sakit mental, la ni selfie. penyakit pun ikut zaman kan...

mengarutla. sesuka je nak label sakit jiwa.

Wawa Yusoff said... Reply Comment

Mental pun mental la sis,
janji happy :)

Si Galah Panjang said... Reply Comment

selfie sebenarnya dapat mengubat duka di hati. hahaha.. #auta

ameris said... Reply Comment

mcm2 gaya ber selfie..

lieyalatif said... Reply Comment

hahah pic bawah tu lawak sungguh....tu laaa penangan selfie kan....

senang skrang dah ade monopod...satu alam leh masuk dlm gambar hah ...puas hati kan rin....

syawalsimpsons said... Reply Comment

pic bawah sekali mmg mental sungguh tu,...hahahhaha..saya pon kaki selfie kakak

Nad MamaZN said... Reply Comment

hahaahha
lawak gmbr yg bwh tu

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

fai pun tak setuju selfie tu sakit mental... normal je fai rasa.. tapi gambar last tu memang betul MENTAL. hahaha...

Ayu Firzara said... Reply Comment

ahhahhaha kak oiiiiii gambar last tuh really made my day lah! Hahhaha

eima said... Reply Comment

gambar bwh tu terbaik ... hahahha


tp disebabkan selfie aku hampir sakit mental ... arrrrrggghhhhhhh

Diana Rashid said... Reply Comment

hahah..
yang last tu betul2 sakit mental..

LydSunshine said... Reply Comment

kalo selfie ramai2 tu boleh panggil selfie gak ke? Sebab dah tak 'self' dah tu. heheh... Yang gmbr last tu paling lawak. Saya gelak golek2 bila nampak kat FB.