U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 18, 2014

Rani Mukherjee Berkahwin Secara Rahsia Dengan Aditya Chopra di Italy



Rani Mukherjee korang kenalkan?
Sepupu Kajol nih..
Dia dah selamat berkahwin dengan pembuat filem hebat bollywood Aditya Chopra pada 21 April yang lepas..

Tapi dia kahwin secara senyap2 di Italy tanpa mengundang artis2 bollywood yang lain even sepupu dia sendiri..

Kata Rani ;

“I would like to share the happiest day of my life with all my fans all over the world whose love and blessings have been part of my journey all these years. I know that all my well-wishers who have waited for this day will be really happy for me. It was a beautiful wedding in the Italian countryside with just a few of our close family and friends with us,” she said in her statement.

Anyway congratulations to them!
And happily ever after..

4 comments:

✿ pink velvet ✿ said... Reply Comment

lorh ye ke?

syawalsimpsons said... Reply Comment

saya pon tahu sehari lepas dier kawen tu kakak...katanya bapak dier yg suruh dier kawen..apa pon tahniah..moga kekal bersama

ZazaMyMoon said... Reply Comment

I minat rani mukherjee..

Asma Azuani said... Reply Comment

la....dah kawin dah ker rani? maybe die nak privacy lah tu tu yang taknak bagitau media. apepon memang adore sangat kat suara serak2 basah rani!