U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 11, 2014

POSING di Tasik Titiwangsa Pun Boleh!!!


As salam...

hari ni nak tempek gambar kami merayapan kat Tasik Titiwangsa last weekend...
kesian kat anak2..
boring tahap menangis kat tepi bucu katil..
so kol hubs cakap nak bawak anak2 jejalan kat tasik sat..
sekejap je aku pergi..kul 6 sampai..
6.45 cabut balik..

layankan ajela erk gambo kami anak beranak..
nak muntah kalu tahan kan aje la erk..
bahahahahaha

anak2 comel aku..*puji anak sendiri pun boley

mereka yg comel*puji lagi pedahal...lalalala

mereka yang comel dan ceria...


 
ummi pada anak2 yang comel pun nak tumpang posing jugak..

eh.tumpang lagi erk..lalalalalala

anak dara kecik i pun nak posing jugak...

 "taye pun nak posing jugak ummi"

 bila cakap aish good boy..terus clap his hand..sweet..*puji anak lagi

dengan adik bongsu aku...
eh..anak sulong...lalalalala

aku ummi dengan anak 4 yang comel *tak habis2 puji
bahahaha


cuti sekolah ni tak dapek jalan2
dapat jejalan kat tasik titiwangsa pun dah kira best..
i am HAPPY UMMI TO MY KIDS!!!

yeahhhhh!!!!

12 comments:

eima said... Reply Comment

anak dara hang kak .. lawa sungguh ... dah start kena kawal ni .. kompom ramai pakwe berkenan ni .. hihihi lawa cam mak die

Allene said... Reply Comment

dah macam kakak2 dorang je... ishh... share petua kak...

Nad MamaZN said... Reply Comment

comelnya akak! mcm ngan adek2 je :)
kak ngaj nmpk pendiam ek.. tak mcm kak long n kak cik yaya :)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Ummi pun comelllllll tau hikhik

Gieyana said... Reply Comment

Bestnyer...last p ms nureen umur baya Aish..:)

Falsya said... Reply Comment

huwaaa bestnyeee..falsya ade ajak somi falsya gie jogging kat titiwangsa last weekend...tp die xnk..kalau die nk mesti boleh terserempak ngan ummi gojes...

ameris said... Reply Comment

mmg comel pon anak2 rin...

mrs kayrul said... Reply Comment

nampak sebaya plak kak rin ngan anak sulung..awet muda betul

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

nampak macam adik beradik je..

Syima Syaz said... Reply Comment

tak macam anak dgn ibu, nampak mcm adik2 dgn kakak sulung....hehehe

Diana Rashid said... Reply Comment

anak 4 pun maintain comel..:)

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Ank ummi mmg comel2 smua. Dan ummi pun makin cantik.


Suka tgk tudung pepel rine tu