U Click Me...I Click U Back

Monday, June 30, 2014

Jom Order Perfume From Dubai

 STICKY POST (FOR LATEST ENTRY PLEASE SCROLL DOWN)

Perfume pelbagai jenama serata dunia kini boleh dimiliki dengan harga yang murah dan dijamin puas hati.

Perfume Gred AAA Dubai. 80-90% sama seperti yang original malah ada customer yang bagitau ada yang 100% sama.

Botol dan packaging juga
sama seperti yang original. Tahan dari 6-8 jam tapi ada yang bagitahu ada yang tahan sehari.

Perisa bole campur2.

MURAH , MURAH, MURAH .
dengan pembelian 2 botol ke atas , kami akan memberikan anda PERCUMA SEBOTOL yg mana perisanya anda bole pilih sendiri .

Cepat rebut peluang ini !!

FREE POSTAGE KE SEMUA TEMPAT :)











Untuk gambar perfumes yang lebih jelas..
dan harga...

Boleh email : alyatirah@gmail.com
atau whatsapp aku 016.6660261

Jangan risau semuanya ready stock!

11 comments:

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Teringin nk miliki tapi.. X pernah bau. Camne nk pilih:(

LM minat bau yg soft

Umie Artoqiemie said... Reply Comment

nk yg ferrari hehe

Aty_Fared said... Reply Comment

alaaaa...laki kite tak kasi kite pakai perfumed... perfumed kawen tu pon tak habes2 lagi...hurrmm.. ;(

lylyn said... Reply Comment

brape RM?

amy (^_^) said... Reply Comment

Harga..?

Fuza Musa said... Reply Comment

wah sudah jadi tokeh sekarang.
Good luck
moga murah rezki u

Ika Chenta said... Reply Comment

waaa.. cam besh jeee...

*tinggalkan jejak kt sini.. :)

Ika Chenta said... Reply Comment

waaa.. cam besh jeee...

*tinggalkan jejak kt sini.. :)

Si DauN CeRi said... Reply Comment

hehe sy pon da ade experience pki perfume dubai ni.. worth it la nak2 kalau mmg jenis suka perfume, suka tukar2 fragrances, sbb u can get those perfumes with very affordable price. ^^


kualiti pon nice jer sbnanye.. :)

Julia Johari said... Reply Comment

Nice kan pakaging perfume dia...julia baru je beli perfume tcik comey jer...nanti julia review nanti...from dubai semuanya best kan sis...cayalah

Yumida Huda said... Reply Comment

beznye klo blh dpt 1 perfume di atas..sure wangi

so far x pernah pakai pefume dubai..mcm bez je nampak