U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 10, 2014

Designer Collection For Eid 2014 by Zalora


As salam..

ada sesapa yang belum sempat tempah baju raya ke??
ke dah tempah tapi masih lagi belum cukup *tutup muka*

kotla kan raya tahun ni nak bersakan yang hamat
dan nak fefeling retis sekali sekala..

meh...meh..dekat sikit kat la hampa nih
meh nak share ngan mengkome koleksi baju raya 2014 by Zalora














 




Selamat Menjamu Mata..

Nak Menjamu Poket Pun Boley...
hahahahahahahha

8 comments:

ZazaMyMoon said... Reply Comment

huwaaa nanges tengok design2 baju tu.. actually worth it kan Rin kalau beli.. wpun nampak harga sampai tigapat ratus.. sebab kalau pikir2 kan kita beli kain je pun dah beratus2.. tempah pun beratus2.. better beli dah siap mcm ni.. design pn cantik2 .. psstt dah pilih ke yg mana satu berkenan dihati??:D

Mama Zharfan said... Reply Comment

design moden semuanya ;)

Ilya Melissa said... Reply Comment

Terbaikkk lah sis..senang nak cuci mata

mOoN IzzaN said... Reply Comment

huwaaaa.. guling2 tengok harga baju tu... sy x mampu...

Allene said... Reply Comment

sakit hati tengok semua baju tu kak...

badan nak kating2 je... huh!!!
kalau lin pakai dah macam nangka je. sentap. rege pun pun mmg dah tak mampu... kikkiki

Julia Johari said... Reply Comment

cantik giler design2 zalora...nangis tgk rege tuh...kalau rege bawah 300 okay lagi tuh yg sampai 4 rat ke atas...fitammm hahahha

CikNaa said... Reply Comment

mahal nya kak cuci mata. haha..

LydSunshine said... Reply Comment

mmg cantik semua design. Cuma saya ni kena le sedar diri... tak muatnye nak pakai baju2 gini. Heheh.