U Click Me...I Click U Back

Friday, June 6, 2014

Dating | Makan2 | Window Shopping

As salam..

meh la lekas2 kita berdating berdua dengan mehantu aku ngan dak Aish...

mohla melayan dak Aish dulu
bagi dia fefeling seronok sikit...

 tapi dudukla situ macam takde perasaan je dik..
alahai...

 dokla dia menegak camtu...
hadehhh...
belum warm up lagi kot dengan kakak iparnya..
maklumla tak selalu jumpa sangat...

at last tunjuk jugak kat kak fuza dia yang nak main kuda kononnya...

then masuk sephora nak cari lipstik nyx code antiwerp tapi takde stok la plak..
kalau ada aku dah idam nak ambik 2 terus..
tapi takde..makanya aku ambik code lain..
okla jugak warna dia..
tapi tula..
aku suka beli online sebab kaler kat sephora memang outdated la sikit..
tak tahula kalau sephora lain...
huhuhu..


so lepas tu dah nampak macam dak Aish mengamuk2 sikit2
lapo la tuh konfem..

so my mehantu bawak makan kat Uncle K kat bahagian bawah paradigm..
katanya sedap..
so mohla cuba khennn...??

 aku try beriani with chicken roasted...

with 3 layer..
tapi kureng sikit rasa dia....uhuk..

gambar2 aku yang banyak semua ehsan mehantu aku tau
kot nak tunggu aku ambik gambo..
kirim salam !!
main plak dengan budak aish yang tak berapa dok diam..
hadoiii!!!

nak bagi dia dok diam sat sementara tunggu order sampai...


kemahen dak aish makan 
sekarang ni dia dah pandai nak makan sendiri
nasi tak masuk pun kat mulut
terabur je lebih..
soryla tuan kedai...hahaha
sepah2 anak aku makan...
kalau tak bagi dia nak tantrum plak kat kedai tuh..
sebelah tu dah la ada eskalator..
kerja dia menarik tangan aku ajak naik turun kat situ..

aku dah tak ingat gambar ni sebelum ke selepas makan..
ni masa kat H&M...
boleh plak main cak2 kat celah kain tuh..
bahahaha...
saje jejalan cuci mata..
memang takde nak membeli apa pun..

then aku masuk Brand Outlet nak cari tshirt sahan 3@RM50 tuh..
ada banyak sangat choices of colours..
lama sikitla kat sini..
hehehe




sementara aku milih2 tshirt..
mehantu aku melayan dak Aish ni hah main belon...

to be continued...

11 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

paradigm ni nk shopping mmg best
jauhnya dr klang, uwaaa!

ZazaMyMoon said... Reply Comment

aikk takkan window shopping je kottt.. takkan tak membeli barang selai dua.. hehehe
sedapnya nampak nasik tu Rine.. ayam roasted dia perrghh..
Aish amboii pandai nak mkn sendiri yer. tak lama sok dah kena order utk dia sorang dah. .tak mo share2 lagi ngn Ummi.. hehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ZazaMyMoon

zaza..ai beli tshirt je..
ngan lipstik..hahahaha

Aeen said... Reply Comment

aish mkn nasi briani ke tu??hehehe..teringt Raees..dy suka sgt mkn nasik briani..

Fuza Musa said... Reply Comment

Aish senang je nak jaga
Bagi makan kenyang2
Lepas tu tido lah dia
Hahaha

athi FATHIYAH said... Reply Comment

Akak kat h&m tu ada x dress mcm akak pesan kat saya? Sbb tgk web sama je sana n sini..

eima said... Reply Comment

Paradigm tu kat mana pun aku tatau kak ...kesian ai

Falsya said... Reply Comment

Uncle k..mcm penah makan kat situ jer..kalau tmpt yg sama mmg sedapppp food kat situ kak rin..;)

PetakBunga said... Reply Comment

anak kecil lg ni.. nak g shopping pun rasa x berapa ada mood lagi..huh..tunggu kaki dia betul2 kuat..
kita shopping gila2..

Aty_Fared said... Reply Comment

jalan macam sorang yer kak...ngeee..besh besh..saya suka aktiviti macam ni..;p

LydSunshine said... Reply Comment

Main cak2 kat celah baju tu tak tahan tu. Pastu dok posing depan seluar pendek bunga2 plak budak Aish comel ni.

Aish dah makan nasik ye? Luth baru je start makan nasik. Tapi kena lenyek2 skit.