U Click Me...I Click U Back

Wednesday, June 25, 2014

Blogging ~ Kena Gigih Lagi

As salam..
(scheduled entry)

fuhh..masa betul2 cemburu betul kat I...hehehehe
rasa semput tak cukup je 24 hours per day..
alahai 

rasa minggu ni macam blog terabai je..
dulu selalu dapat BW siang2..
sekarang malam2 baru sempat singgah umah uols
sory ada rumah yang aku singgah tak tinggalkan komen sebab BW guna hp jep..

ni semua BE yang sedang running kat blog aku..
pembakor semangat untuk terus berblog..
inshaAllah..
dan tq kepada semua yang sudi jadi readers pada blog kecik aku nih..
blog ala2 je sebab takde apa2 yang menarik sangat..
syiok sendiri pun layan kan aje la erk..
ahaksss!!!!!

esok (hari ni) kalau aku free aku singgah umah korang na...

12 comments:

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Tahniah rine. Rezeki x pernah putus

TeacherAzimah said... Reply Comment

Wahhhhhhh masyuk!! Best2. Tumpang happy hehe

safurara said... Reply Comment

hebat lah akk!

Nad MamaZN said... Reply Comment

mahsyukkk!
moga terus dimurahkan rezki :)

umie shahidah said... Reply Comment

wahh. ade lg... bestnyeee

syawalsimpsons said... Reply Comment

tahniah kakak

Hazlin Nazri said... Reply Comment

tahniah!

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ummi aqilah (LM)

alhamdulillah LM..
ala..blogging suka2 jep..
duit tu bonus je

✿ pink velvet ✿ said... Reply Comment

wahhh banyaknyer :)

eima said... Reply Comment

tu la nuff tak penah miss bg be tp kite yg tak sempat ...ni yg dok pulun bw balik ... ngan buat entry mana yang dan je

mama tisya said... Reply Comment

wah byk tgh on going tahniah

ZazaMyMoon said... Reply Comment

keep it up Rine..