U Click Me...I Click U Back

Monday, June 2, 2014

Blogger Cik Epal Dah Kahwin

As salam..
Banyak giler gambar2 kat ig Cik Epal..
Lawa betul Cik Epal!
Tema biru apa erk nak panggil..

Nah aku share sikit..
Cilok dari ig Cik Epal..







Atas2 ni masa majlis solemnization..









Atas ni pulak sekitar majlis resepsi Cik Epal

Tahniah Cik Epal!
Semoga berkekalan hingga ke jannah..

Sumber : ig CikEpal

12 comments:

BUNDA a.k.a KN said... Reply Comment

Tahniah Puan Epal...Selamat Pengantin Baru...

mOoN IzzaN said... Reply Comment

cantik!! tahniah cik epal.. :D

LydSunshine said... Reply Comment

Tak bleh panggil cik epal dah la lepas ni. Hek hek.

Julia Johari said... Reply Comment

Julia pun selalu stalker ig cik epal...tahniahhhh

Mama Zharfan said... Reply Comment

sweetnya theme kaler light blue :)

::NureeN:: said... Reply Comment

a'ah la kan.. biru tu terlalu soft n cantik sgt....
tahniah cikepal :)

ameris said... Reply Comment

sweetnya kaler biru dia... tahniah puan epal...

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

cantiknya.. selamat pengantin baru puan epal

Nad MamaZN said... Reply Comment

canteknya

Syima Syaz said... Reply Comment

teringat masa dia start nak naik dulu, masa tu dia baru break dgn husband dia ni... dia n husband dia ni on off on off, tapi alhamdulillah kalau dah jodoh.. on off lama mcm mana pun tetap akan jadi milik kita kan...

terharu.. congratz epal

LydSunshine said... Reply Comment

baby blue ke ni.

kathy jem said... Reply Comment

Cantikkan wedding Cik Epal..syng tak dpt pegi anak masuk hospital..