U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 10, 2014

Asalkan MEREKA Bahagia!!

As salam..

semalam birthday Yaya
she kept on asking me bout buying her a cake..
ok..aku cakap..
tapi kek yang ready stok jela kan..
beli yang kecik2 je udah...

so pergila Pistachio je
sebab aku memang suka sangat kek2 kat pistachio..
memang sedap la kek2 derang..

so petang2 baru sesi2 potong kek dan ambik gambar jek
kenangan harusla kita tempek2 kat sini kan??
even bukan a big celebration to her..
tapi yang penting dia rasa happy dan dihargaikan??

 kecik je..dan harga pun tak mencekik..
setakat nak makan 4 mulut je pung..
hahaha


Y kat tepi dah terkena kotak.
hilangla dah tinggal aya jek..
hiksss..

just a small cake for her..
and most important thing is


that was really made her day..
she looks so happy kan??
so UMMI dia lagi happy gitewww...


 the sisters..
dak Aish masa ni melena..
tak dapat nak join...

blowing the candles...


 happy sangat sampai ternampak giginya yang rongak depan tu..
alahai anak..so sweet of u..

next birthday inshaAllah sambut kat sekolah ye..
tu pun kalau tak jatuh cuti sekolah..
kalau ada rezeki boleh la buat party ke..
tengok camne ye sayang..

semoga membesar dengan sihat ye
semoga sentiasa murah rezeki
panjang umur
dan menjadi anak yang cerdik...
aminnnn...

18 comments:

ameris said... Reply Comment

yg penting anak hepi...

Allene said... Reply Comment

happy besday yaya...

kak yaya muka sejibik sejibon muka akak... cantik....

mrs kayrul said... Reply Comment

happy belated birthday yaya...senyum jer birthday girl tue

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

wahh.. happy belated birthday yaya.. rupanya sama dengan birthday damia.. hihi.

syawalsimpsons said... Reply Comment

nampak muka dier happy kak...walaupun sekecik mana pon perkara tu, janji yg penting penghargaan tu penting kan kakak

Falsya said... Reply Comment

Aloh aloh sonok sgt kak cik dpt kek yeeee..:)

Mimy Hamid said... Reply Comment

hepi besday yaya..happy dia

Julia Johari said... Reply Comment

Kak chik yaya...happy birthday ye...cantik betul kek mama beli....suka tau sis celebrate kecil2 mcm ini...lebih best

Nad MamaZN said... Reply Comment

untung kak cik yaya, dapat gak kek masa bday, acik nad takde kek pun kak cik... sedeyyy.. nak sket bleh? ;)

eima said... Reply Comment

kecik ke tu ... ok la besar jg tu ... suka simple deco cam tu .... k.c yaya mesti hepi kan

Daddy Ziyyad said... Reply Comment

Happy birthday Yaya..
Moga doa ibu di makbulkan Allah..

Diana Rashid said... Reply Comment

cantik kek dia..patut la suka..:)

Shakina Farhan said... Reply Comment

happy bday kak yaya..sedap nmpk macaron tu..semoga kak yaya jd kakak yg baik & solehah..:)

Rilla said... Reply Comment

Kak, saya pun suka kek Pistachio Bakery ni. Dah la sedap, harga pun tak mahal sangat. Saya pernah beli as wedding cake adik saya.

ZazaMyMoon said... Reply Comment

yang penting ingatan tulus ikhlas.. itu yang sebenarnya utk anak2 kan Rine.. kemain happy yaya sampai nampak gigi rongak hehehe

LydSunshine said... Reply Comment

InsyaAllah Yaya akan jadi anak yang cemerlang di dunia dan akhirat. Yaya paling mirip muka Rin. Gambar dia tersenyum tu mmg nampak sgt dia happy.

Syima Syaz said... Reply Comment

happy bday sweet yaya...

auntie miss u!nanti datang bday aisya lagi eh tp tak tau bila nak buat...hehehe

ummi aqilah (LM) said... Reply Comment

Happy nya yaya. Moga jd ank yg baik ye syg.

Lawanya kek dia.