U Click Me...I Click U Back

Friday, June 27, 2014

Anak2 Dapat Baju Raya Yang Ditaja | Alhamdulillah

As salam..
Wahhh..tajuk!!
Nak best2 je kan?
Hahaha..

Semalam kepenatan seharian bersakan shoppink kat Aeon..
Alhamdulillah dapat la anak2 aku sorang 4 helai baju memasing..
Kira setel la baju raya depa..
Yang penting anak2 happy..
Cuma yang tinggal kasut ngn seluar jeans memasing..

Yang bestnya semalam semua baju ada yang sponsored!!
Tq kepada anak tiri aku..
AKA abang li pada anak2 aku kerana sudi membeli baju2 raya untuk adik2 dia..
rezeki anak2 aku..
Semoga terus murah rezeki kepada bang li derang dan keluarga..
juga anak2 aku..aminnn

Tq jugak kepada fuza (wife li) jugak (mehantu) sebab sudi bawak aku untuk pilih..
Semalam kami berdating berdua je..
Syiokk!!!
Sebab abang li derang still bekerja di Bandung..
Nak raya nanti baru balik sini..

Aku dapat apa??
Hahaha..
Nak jugak tuh!!



Dapat lipstik CTDK pun dibelanjain jugak..
Tapi belum cuba lagi..
Sebab nak tunggu raya..
Bahaha!!

Poyola ko!!

7 comments:

juelee said... Reply Comment

best best kalau free ni...thn ni baju raya anak2 kita pn sponsor by opah diaorg, mama dah pokai nk masuk rumah

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah...rezki anak2
seronok tgk akak n kk fuza
mcm bukan anak beranak tp macam bff plak hehe

syawalsimpsons said... Reply Comment

wahhh rezeki tu kakak

Fuza Musa said... Reply Comment

:)
Alhamdulillah
"Percayalah"

Ibu Dilah said... Reply Comment

Wahhh.. murah rezeki anak2 akak.. dapat baju raya yg ditaja.. yg penting anak2 happy kan.. ummi dia pun bertuah jugak dpt anak menantu yg baik hati.. murah rezeki mereka..aminnn..

ZazaMyMoon said... Reply Comment

semoga yang belanja & dapat dibelanja murah rejeki.. :)

LYAfrina said... Reply Comment

Alhamdulillah.. rezeki..
Moga btambah murah rezeki buat y sponsor tu.. hehe