U Click Me...I Click U Back

Tuesday, May 20, 2014

Shopping Tempat Baru!

As salam..
Kemahen korang kalau tajuk shopping je..
Cepat2 klik kan?
Baik ngaku..bahaha

Takdela..
Saje nak share kat korang..
Since bukaknya pasaraya Hero kat area melawati nun..
Manjang je aku singgah beli groceries kat sini..

Paling best kat sini harga dia murahla sikit..
Dulu suka gi giant je..
Sebab tu je yang dekatkan?
Tesco meco takde kat area sini..
Haha



Kat sini buah-buahan memang boleh beli..
Murah sangat..
Ada jugak barang2 yang tak berapa murah berbanding dengan pasaraya lain..
Aku suka singgah cari buah untuk dak Aish..
Aish suka makan epal ngan buah anggur..
Favourite ever dak Aish la tuh..



Murahkan?
Kalau kat tempat lain for sure 8hengget ke atas..
Sini tak sampai rm5 pun..
Dan paling penting fresh giteww..

Korang shopping groceries kat mana?
Ada tak yang suka shopping kat Hero..
Meh laga montot sikit!
Haha

12 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

murah yerrrrrrr anggur....mmg anggur kt tesco pun mahaiii...jeling2 je kak...x pernah pi hero...

Allene said... Reply Comment

lin suka g jaya grocess..
ada yang murah kat sini... macam tatura cream cheese. kat giant lg mhal.

Allene said... Reply Comment

lin suka g jaya grocess..
ada yang murah kat sini... macam tatura cream cheese. kat giant lg mhal.

Nad MamaZN said... Reply Comment

hahha..! saya la tu klik cepat2 :P

sini takde hero
mmg murah buah tu n nampak byk gak dalam 2 bekas

NM03 said... Reply Comment

sama mcm qausar la beb... suker nau anggur... tu yang maktok dia suker beli

Aeen said... Reply Comment

xpernah pergi hero lagi kak..paling dekat pergi pun speedmart belakang rumah..hahahhaa..selalu tengok buah2 mcm ni kat giant or tesco..tak jumpa lagi pasar hero ni kat mane...

syawalsimpsons said... Reply Comment

mmg klik lelaju pon kakak..ikiikiki..saya shooping kat aeon big je..tu paling dekat..jalan kaki dari umah

Cik Anita said... Reply Comment

Ingatkan tempat shopping raya tadi.. hehe.

Jeles tengok buah murah ni, dekat sini buah sayur bagai semua mahal..

Kalau anggur yang macam kat atas tu, rm10 hengget ke atas.. huhu

mrs kayrul said... Reply Comment

berbaloi murah tue..kat sini takde hero mart..huhuhu

Falsya said... Reply Comment

Nnt boleh gie tuh..sebey2 rege groceries..hehe

aThidEaN said... Reply Comment

hero mero
dh nama duduk separa kampung ni giant pn takdop.tesco ada tp kecik coet je.
maka shopping di pasar saja...

Aty_Fared said... Reply Comment

saya selalu shopping barang dapur kat NSK atau Tesco... :)