U Click Me...I Click U Back

Monday, May 5, 2014

Koleksi Fesyen Aidilfitri 2014

As salam..

ye..aku tahu puasa pun belum lagi kan??
aku ada sehari je tak ganti puasa..
alahai..ingat ke tahun lepas dapat puasa penuh..
tu la mulut takde insurance
hari last puasa tu aku datang period for the first time after giving birth to dak Aish..
sayangkan??

so tinggal nak ganti pose yang sehari tu je la..
alahai..huhuhu

bukan aku takmo puasa tau..
tapi bila kita tengah bf ni lapo je manjang..
tp by hook or by crook kena juga ganti kan??

******************************************

tinggal citer pose..
meh kita cuci mata dengan koleksi2 aidilfitri 2014
actually designers yang biasa keluarkan collection hari raya 
untuk tahun 2014 ni belum banyak lagi...

meh cuci mata for new designs of ready made by Fashion Valet
this collection is pre order collection..
boleh order before 8th of May
all collection are made by designers
sila sediakan duit sajok
no money no talk kekdahnya
bahahaha



v
v
v
v
v
v
v
v
v


 ok..this one by zalora.com




actually yang aku tengok kat zalora ni yang by Jovian ngan rizalman semua stok lama..
derang nak perabihkan by 50% discount..
yang baru by JLuxe collection..
cantik jugakkan??
harga pun bagi aku takdela mekentedarah sangat...

so korang2 yang peminat besar designer collection
meh la usha2 
kot2 terbekenan..
setel dah bab baju rayakan??

korang prefer custom made ke ready made??

10 comments:

Umi Qi said... Reply Comment

Umi Qi sejak azali lagi suka baju ready made...janji bila pakai tu sedap dipakai...bukan cantik yg diutamakan tp keselesaan tu penting lg2 nak kena kejar Qi nanti time raya hahahha...cantik lah dari zalora...

Nad MamaZN said... Reply Comment

ala kakkkk...
sedey je, nak pakai yg designer collection mesti utk saiz yg comel lote
'comel' la sangat cam saya mesti takde saiz huhu

eima said... Reply Comment

ai ni mmg tidak la pakai bj gitu ...so not me ..pakai bj kurung saje ... kena cotton ye .... bj tak perlu byk2 takat 2 psg tu kre dah byk dah

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

baju raya pun tak beli lagi ni.. Fai biasa tempah je, tapi nampaknya raya kali ni kene beli yg ready made je la...

Falsya said... Reply Comment

Nak nangis rase tgk baju2 tuh..dlm kepala duk mikio muat ke..kene test baju2 kat umah..kalau boleh zip so maknye boleh beliiiiiiiii..kakau xleh, simpan angan2 ketat..hehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

terkeluar bijik mata tengok harga nak dekat 1k selai baju.. ai is tak mampu.. hahaha
Entah lah Rine.. sejak budak2 dah besar ni rasa malas nak tampah baju.. sebab ready made pun dah ada yang sepasang mak dengan anak.. yang si bapak & anak jantan tak payah risau sangat.. beli je baju yang akan2 sama kaler terus dah match 4beranak.. terus dah boleh beraya sakan.. hehehe

Diana Rashid said... Reply Comment

caantik2 semua..siap duit je la..hehe

Ayu Firzara said... Reply Comment

oh sis...ckp pasal baju raya...heeee...
ni nak habaq saya nk gi vietnam lagi bulan 6 ni...sis kalo nak kirim baju chiffon yg sis berkenan tu boleh la..nanti sy akan update kat blog...tp lmbt skit la...heee...hrga baju tu RM150 jer

LydSunshine said... Reply Comment

fuh rin... harga 440 rin kata tak mentekedarah sgt... nanges kejap bila fikir harga tu. ni kalau baju harga 200 pun ketar2 tgn nak bayar. inikan pulak sekali ganda drpd tu. saya suka beli baju kat butik peace je. murah.

Cik Rina said... Reply Comment

Saya suka shopping kat Zalora :)
Peminat baju Jovian dah boleh shopping kat JM tower sec.7 Shah Alam sekarang ni.... sure boleh dapat yg latest.

In the meantime, jemput ke blog saya untuk info kecantikan & kesihatan diperingkat sel dengan VIVIX.
Thanks yer!
http://cikbellarina.blogspot.com/search/label/Vivix