U Click Me...I Click U Back

Thursday, May 15, 2014

Jadi Tak Macam YunaBella?

As salam..

entry gedik sikit nih..
hahaha..
cerita semalam nih...

tapi jangan kata ahkak gedik erk dik..
saje suka2 nak cuba benda baru..
pastu kena gebangla sikit kat blog
baru ada idea nak update...

krik..krik...



saje hari ni gegatal aku try pakai tudung bawal
then try cuba ala2 bawal fareeda yang diperkenalkan oleh yunabella
benda dah lama pun
dah basi..
tapi still nak cuba jugak..

main belasah je dik!!


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

ahkak segan dik berselfie ni..
tapi gigih ahkak ngambik gambo nih untuk share kat sini
gigih ahkak ngambik gamboi masa aku merelief budak2 PJ..
cikgu deme gi kursus...

budak2 sakan main badminton ngan bola sepak kat padang
cikgu berselfie sorang2..
nasib budak2 tak perasan cikgu dia selfie
berat nanang!!!
bahahahaha...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




aku rasa kurang kemas sikit...
next time bagi kemas sikit
suka la gaya yunabella nih..
syiok!!
yang penting sebab boleh letak tudung tutup dadakan??

korang nak cuba bolehla usha tutorial yunabella nih 
jomla sesama fefeling yunabella jugak..
meh..meh...
hahahaha..

poyo!!!

13 comments:

Fuza Musa said... Reply Comment

Dasat cikgu

CikNaa said... Reply Comment

fav style sy skrg kak.. mmg suka sgt sbb kemas & tutup dada..

Ayu Firzara said... Reply Comment

cantik sangat kakak cantik!!!

Kita punye tudung bawal sume dah masuk stor...malas nak punggah balik....heeeee...

Rina AVAIL said... Reply Comment

Cikgu tantek!

Nad MamaZN said... Reply Comment

saya kena pi cari brooch beso dlu ni hehe

lieyalatif said... Reply Comment

jadi!! cun!! pandai rin buat...lieya penah gak buat sekali hahaahaha..rase gojes ayu2 gitu...adoiii perasan sungguh hahaahahah....

dah katenye berpesyen ikut kemampuan kan so moh kite ramai2 pakai style nie...jimat pun yeak ..... yg penting labuh tutup dada...sopan je tgk...

syawalsimpsons said... Reply Comment

alamak cikgu, kantoi anak murid nampak ni..hahahhah...cun kakak...

Lydia Miza said... Reply Comment

Chantek. X pernah buat.xde brooch besar lagi

Aty_Fared said... Reply Comment

orang cantik kak..pakai apa pon cantik jadi nya...saya nak kuarkan balik tudung2 ni semua tak buat2 lagi..haaa... sekarang tengok merata orang buat..nak gak buat..weeee

Cik Anita said... Reply Comment

HAHA.

Cikgu Selfie tu perkara biasa!

Ramai kot orang yang buat tudung gini, tapi i belum nak cuba lagi. Segan~~

Syima Syaz said... Reply Comment

saya tak minat tudung fareeda tapi saya tengok akak pakai cantik je... tapi akak memang cantik pun.hehehe

ienalina ismail said... Reply Comment

Kira jadi la tuuu...;)

LydSunshine said... Reply Comment

Cantik yuols... kira jadi la tu. Tetibe yunabella femes pasal tudung ni,