U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 28, 2014

Hari Ni Bermulanya Cuti Sekolah...Tapi...

kena jugak pergi sekolah..


uhuk...

ni menunggu dak Aish bangun je nih
then terus ke sekolah..
ada banyak kerja yang melibatkan beberapa orang cikgu 
so nak tak nak kena datang jugak la..

sebelum tu dah setel jemur kain semua..
kakak2 aku tinggal ke kat umah..
bawak kak cik yaya jek
dak Aish aku hanta pengasuh sat gi...

semalam almost pukul 4petang sampai umah..
meeting je dah habis kul 2.30
then aku lapo plak..
tak makan tengahari lagi...
gi kantin tengok lauk kurang cemerlang..
hmmm...

so dediced nak makan kat tepi luar sekolah je la..
mohla kita pekena cendol aiskrim..
dengan rojak telur campur sotong...
 sedapla rojak mamak nih..
ada sesapa yang suka boleh gang laga2 monto
kat tempat aku makan nih ada pelbagai variasi
korang boleh pilih nak yang macam mana ikut taste korang...
aku suka campur telur dengan sotong
rm4 sepinggan..
tapi tak banyak sangat...uhuk
pekena plak dengan cendol aiskrim..
dap..dap..dap..


then malam tadi buat simple je dinner
buat sardin telur dadar je..
cuma nak bagi lagi sedap aku tambah dengan goreng pekasam..

dah..dah..
kang menitik2 air liur hampa...
jangan nak ternganga2 plak tuh..
bahahaha...

ok..nak gerak gi sekolah dah..
daaaaa................

10 comments:

Julia Johari said... Reply Comment

cikguuuuuuuu ni entry makan lah cikgu hehehhe terliurrrrrrrrrrr la tgk dua makanan ni..saje ni cikgu ni hehhehe...

p/s cikgu, seronok berblog bila tukar domain....ntah lah rasa semangat tuh lain mcm...hehhe

aThidEaN said... Reply Comment

pasrah ja ayat kn gi skol tu..
bertabahlah cikgu

Fuza Musa said... Reply Comment

Wah Guru Cemerlang ni

mrs kayrul said... Reply Comment

dap...dap..dap..peberet foverer ikan pekasam tue..klu dah kena sekali ketagih tue

Allene said... Reply Comment

akak cikgu... meleleh da ayaq liur... dah la puasa.... T___T

Nad MamaZN said... Reply Comment

walau menu simple tp kesedapannya tahap langit ke brapa tah ni haha!

Nad MamaZN said... Reply Comment

walau menu simple tp kesedapannya tahap langit ke brapa tah ni haha!

syawalsimpsons said... Reply Comment

boleh laga montot gak ni..mmg ni fav saya jugak ni kakak

ameris said... Reply Comment

cikgu ooiii... n3 makanan lak. dah al kite pose..

LydSunshine said... Reply Comment

rojak tu nampak pon sedap. Yg 2 ketul besar tu apa benda? Telur ke?