U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 15, 2014

Update ~ Perkembangan Adik Aqeeb

As salam..

hari tu dalam ENTRY nih aku ada citer pasal murid sekolah aku accident
pastu masuk ICU lama koma...

sekarang ni alhamdulillah...
dah sedar dah pun
dan juga menunjukkan perkembangan yang positif sanga
berdasarkan cikgu2 kelas yang mengajar dia dah pergi melawat... 

syukur alhamdulillah
at least adala sinar harapan untuk dia ambik UPSR tahun ni...

 antara gambar2 yang cikgu syima kongsi dekat wasap group
lega aku tengok gambar ni
even cikgu2 yang melawat cakap masih lagi belum boleh bercakap
tapi adik aqeeb dah menunjukkan response yang positif
syukur once again..


bila suruh angkat tangan kemahen lagi dia angkat tangan dia..

terima kasih kepada sesiapa yang baca ENTRY ni
dan turut mendoakan adik Aqeeb cepat sembuh ye
hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa uols semua..

lega bila aku dapat tau tau
ALHAMDULILLAH!!!

8 comments:

mOoN IzzaN said... Reply Comment

alhamdulillah...

ZazaMyMoon said... Reply Comment

alhamdulillah..
semoga adik cpt sembuh ye.. ceria mcm sll blk..

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah
moga terus beransur sehat
mesti dia rindu nak p skool

Mommy_Cha said... Reply Comment

alhamdulillah dah sihat anak murid akak ni ye.
amin ya rabbbb!

Falsya said... Reply Comment

Alhamdulillah dh makin ok..

Tihara said... Reply Comment

salam perkenalan :)

akak doakan moga anak ini sembuh sepenuhnya, dan diberi ketabahan pada keluarganya...amiin

Norma NML said... Reply Comment

Slm kenal...

Alhamdulillah..semoga dia cepat pulih seperti sediakala ..

http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/

LydSunshine said... Reply Comment

Alahmdulillah. Tentulah mak dia yang paling happy.