U Click Me...I Click U Back

Monday, April 7, 2014

Paling Aku Susah Hati...:-(

Bila anak demam!!!
Tak tahula camne nak describe tau..
Tapi memang badan je berfungsi kt tempat kerja..
Hati dok ingat kat anak je kat rumah pengasuh..

Aku kira nasib baik jugak..
Kerja setengah hari..
Bila dah kul 130 dah dapat tatap wajah anak tersayang..
Kalau kerja sampai kul 5??
Hmmmmmmmmmmmmmmmmm....

Pagi tadi kul 4pg aku notis badan dak Aish dedar bila dia menetek..
Kita boleh rsakan mulut dia panas..
Dalam hati aku.."takkan demam?"
Sebab last 2weeks dia baru demamkan..
Alahai susah hati aku!!
Kenapa kerap sangat demam??

Patutla malam Ahad tu..
Dak Aish asik nak menetek je..
Dia kalau nak demam asyik menetek je..
Sampai keringla..sian dak Aish..




Aku nak anak aku sentiasa ceria cam gambo atas ni..
Korang doakan dak Aish demam tak berpanjangan ye..
Susah hati ummi dik!!
😭😭😭

12 comments:

Si DauN CeRi said... Reply Comment

alaaa ciannye si comel tuu.. cecepat kasi ubat turunkan panas ye sis.. smoga aish sehat2 je.. ^^

Falsya said... Reply Comment

Kak rin..falsya pun sama gak..tp nasib baik la qisya demam time tuh on weekend..

Get well soon dak aish..harap2 xberpanjangan demam aish..

Rizziela said... Reply Comment

bila anak demam..mcm2 kita pikirkan kan?

Nad MamaZN said... Reply Comment

aish, kuat k!
moga aish cepat sembuh
demam nak tumbuh gigi kot
tu kerap tu

Umi Qi said... Reply Comment

ramai yer anak gojes demam...x sihat huwaaaaa...sedih la Umi Qi...doa sgt anak kalian cpt sembuh...mak2 je tau rasa cm ne anak x sihat kan...aish...boipren hencem cpt sembuh tau...

ameris said... Reply Comment

Sabar lah rin. Rayyan boleh dikatakan setiap bln dmm. Sbb dia ada tonsil. Cuaca panas skit dh dmm, sbb tu susah nk gi jln2. Tp asban slalu motivate xpe laa Allah bg demam je, kalu sakit kronik, duduk wad setiap masa caner... Twrus insap.

Mama Zharfan said... Reply Comment

moga aish cepat sembuh..amiin

SyimaSyaz said... Reply Comment

demam nak besar eh...
alhamdulillah aish bf lagi ye kak... bagusnyaaaa....atleast kalau bf, takde la risau sangat

Mommy_Cha said... Reply Comment

bile anak demam makkkkkk lah yang paling hazabbbbbbb!
sekian.
hihihihi

eima said... Reply Comment

get well soon aish ... nape ni asek demam je ni ... kesian nye ....
amik la ape2 supp utk ketahanan badan die ye .. tak pun kak rine amik .. bila bf aish dpt sama ....

Aeen said... Reply Comment

mmg susah hati bila ank demam kak...raynia pun mcm tu gak..demam je nak menetek je..smp kering la ....huh..

LydSunshine said... Reply Comment

betul rin... time anak demam mmg jiwa kacau. tak senang duduk dibuatnya. saya setakat ni, bila anak demam terus je el. sbb dah tau nanti fi keja otak jem terus sebab teringat. kalau aish dah sihat nanti, banyakkan beri dia makan buah-buahan yg ada vitamin c. anggur ke, limau ke. biar antibody dia kuat.