U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 9, 2014

My Miserable Week!!

I must say...hmmm..

As salam..
Morning uols..
This week dah 2hari bangkit lewat..
Sebab tido pun tak berapa lena..
Bila dah pukul 4pg tu baru rsa betul2 ngantuk..

So tertido tak sedar apa dah..
Bunyi alarm pun tak dengar..
Apatah lagi bunyi bom meletup..
Bahaha..

Alhamdulillah..
Dak Aish dah fully recovered..
Hopefully sentiasa sihat..
Aminn...

Cuma recently..
Dak Aish kuat betul bf..
Lain macam sikit kepulunan dia tuh..
Susu aku bukan banyak macam dulu..
Sebab aku dah tak pam..
So bila dak Aish asyikla bf..
Susu aku jadi banyak balik..

Balik tengahari memang bengkak la sikit..
Sebab stimulate by dak Aishkan
Rezeki dak Aish la kan..
Sebab kat rumah yumi dia refused susu fm dalam botol..
Yang tu nanti aku citer detail dalam entry lain k..
Sebab aku dah cuba tukar susu..
Nanti aku review ok tak susu tu untuk dak Aish..

Banyak kerja sekolah aku tak settle lagi nih..
File portfolio haram tak sentuh2.
Dah siap tapi belum print..
Aku risau kang nazir datang mengejut..
Tengok file cikgu cam hazabedah..
Mau kena rotan ngan nazir ni kang!!
Hehe..

Jangan suka bertangguh2 buat kerja ye azrine!!

Btw..i think..
I need a vacation..
Lama giler tak bercuti..
Last was PD in Dec last year..
Hmm..but knowing my hubs..
Cukup payah nak ajak bercuti..

*sigh*

6 comments:

Falsya said... Reply Comment

Alhamdulillah aish dh ok..

Falsya pun tgh bodek husband nak gie bercuti..huwaaaaaa..nak pantaiiiii..

Aeen said... Reply Comment

banyak2 bersabar yeh kak...weekend nie boleh rehatkan diri ...:)

Nad MamaZN said... Reply Comment

kesihatan akak kene jaga gak kak..
take care tau!
slow talk la ngan hubby kot tetiba hubby setuju :)
sape tau? ;)

aThidEaN said... Reply Comment

fuh alhamdulillah dgr aish dah recover. ilyaas esok baru boleh keluar hospital. ada sekali lg antibiotik n hidung dia dok sok sek sok sek lagi.doc tgk mmg xlepas la sbb klu lepas x baik boleh berjangkit influenza ni kat orang lain....

kak, tips utk ajak hubby pi bercuti..

1. bg hadiah anniversary tpt percutian kat dia. so nak tak nak, dah book, dah beli kena gak pi..dkt2 pon takpe..ni sy tiap2 tahun buat..hahahah

2. akak yg arrange semua booking hotel, pengankutan etc..biar dia ikut je..tolong drive keta je..

hehehe...

Rizziela said... Reply Comment

g la bercuti..atleast dpt release tension sikit..memang penat kalau anak2 x sihat

Aty_Fared said... Reply Comment

yer lah kak...gi lah bercuti..sian lak saya baca... tau acaner kepenatan tu...