U Click Me...I Click U Back

Thursday, April 3, 2014

One of My Favourite!!!

As salam..
Suka sangat bila kantin aku dia buat rojak kuah dia asam jawa tau..
Dulu rasa pelik sebab biasa makan rojak buahkan dengan kuah kicap

Asam jawa tu dia blend dengan cili api tak pun dia tumbuk kot..
Pecaq2 ayaq liur bila aku type ni..
Haha..
Korang biasa makan tak??


Selamat menjamu mata..
Aku kalau makan 1 mangkuk ni pun tak cukup sebenarnya..
Tapi sedo diri terus cukup 1 mangkuk
Pfffttttt!!!
Aptb!!

9 comments:

Lydia Miza said... Reply Comment

Ada letak gula x rine? Nmpk sedap. X pernah mkn camni

syawalsimpsons said... Reply Comment

ok kak, pacah ayaq liuq ni...adoiiiii

Shark Kay said... Reply Comment

mmg nampk menyelerakan rojak nie.
shark pn blum try lagi kalau kuah asam jawa nie.
tapi rasa mcm bleh imagine rasa dia.

TeacherAzimah said... Reply Comment

Kita pun suka rojak buah sedap!

SyimaSyaz said... Reply Comment

meleleh ayaq liur tengok rojak buah...

lieyalatif said... Reply Comment

pelik gak sbb takpenah makan...tapi lieya dpt bygkan rasenye ye la buahkan manis2 lawan plak ngan masam asam jawa n pedas cili tu...uihh kecur ayaq liur lieya!!

Yumida Huda said... Reply Comment

sedapnye..terliur nengok...menyelerakan! resepi baru. nanti nak try jugak la

BUNDA said... Reply Comment

Dengaq crita pun dah lecoq ayaq lioq bunda... :)

LydSunshine said... Reply Comment

uih kecur dah air liur ni.