U Click Me...I Click U Back

Thursday, April 3, 2014

Kisah Dak Aish Potong Rambut

As salam..

semalam sesapa yang baca entry aku PENING nak masak apa tuh...
semalam aku masak lemak kuning pecah telur..
goreng ikan...goreng ikan pekasam..
tumbuk sambal belacan campur sikit dengan pelam masam..
licin bak hang!!!
hahaha..
seperti yang sedia maklum aku makan sampai 3x tambah..
pffffftttttttttt.........

abaikan kemakan banyakkan aku itewww ek

meh nak cerita kisah semalam
abahnya dak Aish ajak gi potong rambut depan dak Aish
katanya dah panjang..
aku pun jom kan aje..

sampai je kat kedai potong rambut india tuh..
muka dak Aish dah start cuak..
dia siap lentokkan kepala dia kat bahu aku..
takut ler tuhhh..
tapi abahnya pujuk2...
dia pun dok la elok2

masa ni masih ok lagi
masih behave lagi
aku pun rasa lega la dalam hati..
hahahaha

then tetiba dia nangis..
aku nak snap gambar dia bebanyak tak dapat sebab nak pujuk dia..
aku bukak youtube dari hp aku lagu hi-5
baru dia diam tau

 tu dah mula dia selepas berjaya dipujuk dengan hi-5

 nampak tak ayaq mata dok lekat lagi kat bawah mata tuh...
hahaha

aloh..aloh...
kesian anak ummi...
penakut potong rambut ye..


nanti ummi PUK mamak india tu ek...
haipppp!!!

17 comments:

Falsya said... Reply Comment

Dlm pada pening2 tuh kan end up kak rin masak lauk yg simple yet sgggttttttt sedappppppp..kalau falsya pun mau bertambah tuh..hehehe..

Aloh aloh sian dak aish..bertakung2 air mata..

LydSunshine said... Reply Comment

Ooo, comelnyaaaa.... air mata 2 titik. Itu mesti dah puas dia pendam takut tu.

Gieyana said... Reply Comment

Rmbut najlaa rsnya nnt nipis mcm aish..comey tul dak ni..:)

aznor ibrahim said... Reply Comment

brani sgt ummi nk puk mamak tu..hahahaha

Nad MamaZN said... Reply Comment

ala aish... uncle tu kasi aish tambah ensem
takmo nanges2 k :)

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

hahaha..comel dak aisy.. anak2 biasanya kami potong sendiri je.. dah masuk sekolah rendah baru bawak kat mamak kot.. hihi

msredcheesecake said... Reply Comment

anak akk yg kecik tu pun takut, takut kan mamak tu gaknye...hhee

eima said... Reply Comment

alolo ... semua bdk takut kot kecuali icha aku tu dulu la ... skrg tatau sbb aku dah set dah warned abah die jgn potong rambut alisha

tp ok la boleh juga pujuk ngan Hi5 setengah budak langsung takut meronta ..goodboy

lynn kamarul said... Reply Comment

sedihnya aishhh

lynn kamarul said... Reply Comment

sedihnya aishhh

Umi Qi said... Reply Comment

Cikguuuu msak mmg sedap...tingin la nak rasa cikgu masak...adehhh sambal belacan tu buat ayaq liuq menjejeh heheh...aish ni mmg mcm anak org putih la...encemmmmm...tp bagus x nangis...heheh ada sikit je air mata hehehhe good boyyyy!

Cho Zila said... Reply Comment

yang simpletu mmg sedap.. memang makan bertambah2... isyh terliur lak teringat pekasam...
budak2 memang takut nak potong rambutkan..

TeacherAzimah said... Reply Comment

Ok dah potong rambut..dah makin comel :-)

Lydia Miza said... Reply Comment

Amboi sedapnya gabungan lauk rine tu. terliur sy dgr

Syafiq x pernah potong rambut kat kedai. Klu paksa ada yg hilang telinga kena gunting. Hahaha

mrs kayrul said... Reply Comment

ala nipisnya rambut aish...rambut perang la dia

mrs kayrul said... Reply Comment

ala nipisnya rambut aish...rambut perang la dia

SyimaSyaz said... Reply Comment

alo alo anak bujang mane blh nangis... malu la aish...hehe