U Click Me...I Click U Back

Tuesday, April 8, 2014

Doakan Adik Aqeeb Cepat Sembuh

As salam..
Salam hari selasa teman bloggers..
Nak minta jasa baik kekawan semua..
Doakan anak murid sekolah aku bernama Aqeeb supaya cepat sembuh




Adik Aqeeb ni murid tahun 6 di sekolah aku..
Menurut guru2 yg visited him..
Adik Aqeeb masih belum sedar dari koma..
Still in ICU di Hospital Ampang..
And the worst thing is..
The DR said..50-50 sahaja based on his condition..

And still waiting for him to response..
Takde blood cloth..
So no need to undergo the opt..
But his temperature is still high..
Macam orang fever..
Menurut cikgu2 yg melawat..
Dr dah siap bagi mandi ais but the temperature is still not reduce..

Btw..adik Aqeeb ni dilanggar kereta kat area KK Club Melawati last Friday..
Dia sedang berbasikal nak ke rumah nenek katanya..
Kepala terhentak kuat..

On behalf of his mom..
Kami berharap sesapa yang membaca entry ni..
Turut sama mendoakan adik Aqeeb..
Semoga cepat sembuh..
Dan sesama sedekahkan Al-fatihah untuk Aqeeb..

-TIA-

17 comments:

CikNaa said... Reply Comment

ya Allah sedihnya..ciknaa doakan adik aqeeb sembuh yer.. luluh hati tengok keadaan dia camtu..

Rizziela said... Reply Comment

Innalilla..

Semoga adik Aqeeb akan kembali sedar dan sihat seperti sedia kala.. Insyallah

juelee said... Reply Comment

allahuakbar.. semoga adik ni cepat sembuh.. kuat semngat dan famili beliau tabah..

kesiannya lahai...

aThidEaN said... Reply Comment

Ya Allah besarnya dugaan.
semoga dia cpt sembuh seperti biasa
dan ibu ayah dia diberi kekuatan yg sgt kuat nak menempuh saat2 getir ni..

hanya Allah memahami hati2 mereka

Mommy_Cha said... Reply Comment

ya allah kak.
semoga anak murid akak ni akan cepat sembuh.
sedihnya tengok.
apatah lagi mak pak nye tu yer.
untie doakan aqeeb cepat sembuh.
amin.

ameris said... Reply Comment

Ya Allah. Sama2 kita berdoa yer kengkawan. Semoga adik ni cpt sembuh

msredcheesecake said... Reply Comment

semuga adik aqeeb sentiasa dilindungi Allah...amin

mOoN IzzaN said... Reply Comment

Allahuakbar... Get well soon adik aqeeb... Terduduk tgk keadaan adik... :'(

Be strong dik...ur parents waitung for u...

faizah muhammad said... Reply Comment

Innalillahiwainnailaihirajiun..moga cepat sembuh adik. Hanya Allah Maha Mengetahui. Moga sembuh berkat doa guru-gurunya juga.

Falsya said... Reply Comment

Allah..kak rin..sedihnyeeee tgk..semoga student kak rin cpt sembuh..amin3..

misz sheyla said... Reply Comment

Ya Allah...semoga aqebb cepat sembuh...semoga family tabah dan kuat...

Umi Qi said... Reply Comment

Ya Allah, adik aqeeb....subhanaAllah...umi Qi doakan ye semoga adik segera sembuh....sedihhhh sedihhh apatah lg ibu bapanya...ya Allah...

Nad MamaZN said... Reply Comment

allahuakbar...
moga aqeeb cepat sembuh
sayu tgknya tu...
malang tak berbau kan..

mrs kayrul said... Reply Comment

semoga allah melindungi adik aqeeb dan memberi memulihkan kesihatannya dengan segera

sal ya said... Reply Comment

Innalillah... Semoga segera sembuh dan dipermudahkan segala2nya.

Yana Libra said... Reply Comment

moga adik aqeeb cepat sedar & sembuh..

LydSunshine said... Reply Comment

saya doakan aqeeb diberikan yang terbaik oleh Allah.,