U Click Me...I Click U Back

Thursday, April 17, 2014

Cerita HANTU??

As salam..
Baru balik dr sekolah kul 130 tadi..
Bagi dak Aish ngn kak cik Yaya tidur dulu..
Sat g nak masak plak..
Planning nak buat kari ikan nyuk2..
Ada stok ikan nyuk2 je dlm freezer tu..
Maka marilah kita berkari mari hari ni..

Kul 415 nak kua gi sekolah balik..
Ada latihan rumah sukan giteww..
Jangan nak banyak ngadu domba
Penat letak tepikan?
Positif sentiasa..yeah!!
Saya yang menurut perintah!!

Tutup citer atas..
Meh nak citer pasal citer HANTU..

Kami ada group wasap untuk cikgu2 tau..
Tetiba bukak topik kisah seram kat sekolah..
Tak tahu plak ada 'benda' menumpang kat sekolah kami..
Selalunya yang jadi mangsa2 opkos la cikgu2 belah petangkan?

Yang aku pulak boleh plak gi suruh cerita..
So panjangla ceritanya sampai cikgu2 yang lelain suruh STOP..
Nak tahu jugakkan..
Rupa camne..kacau camne??
Bahaha (berani sangattt)

Ada cikgu ni cikgu displin..
Kami panggil pali je..
Dia selalunya balik lewat dari biasa..
Sebab mungkin ada parents yang kekadang lewat fetch anak dari sekolah..
Korang taula kul 630 kua sekolah..
Dah nak maghribkan..
So kena make sure takde budak yg tinggal ke..tak balik lagi ke atau
paling sadisnya hilang!

Nak tak nak..
Kalau ada budak yang parents tak jumpa cari anak derang..
So cikgu Pali ni la yang akan cari kt area2 tersorok kat sekolah..
Contoh di tandas..
Belakang sekolah..
Padang sekolah..
Tempat2 yang berkemungkinan besarla budak2 bermain.

Ko taula kalau dah namanya tahun 1 atau 2 memang tak berapa nak reti bahasa sangat kot kan..
Ngeee...

So Pali ni citerla..
Kalau nak jumpa atau tengok 'benda' tuh..
Pergila ke tandas blok D lps pukul 7..
Mesti kena usik..
Tak kena usik dia main cuit2..
Tak pun dia tayang diri dia pun ok..
Jangan tanjat boboy sudaaaa!!!

Eeeiiii...berdiri bulu roma aku haihh!!

Rupa2nya ramai je cikgu2 yg suka lepak2 sambil mengasap tu kena kacau..
Kot derang ni kaco port dia lepak kot..
Pali tu cerita memang muka cover je tak takut..
Tapi masa kena kacau tu memang pecut berdesup la jugak..
Bahaha..
Nak takut ke nak gelak pun aku tak tahu..

Tapi biasa kot 'benda'2 camni datang menumpang kat tempat2 kotor macam tandaskan tukan?
Especially tandas perempuan..
Sendiri mau ingat derrr...

Semalam pun aku UP status kt fb yang aku tengok cerita hindi hantu tajuk RAAZ..
Memang aku suka sangat citer ni..
Seram tu memang seram..
Tapi sebab ada gang melayan..
So layankan aje la..
Ramai yang komen takut nak tengok..
Eiii..rugila..hahaha..
Tu baru tengok RAAZ..
Cer try cari citer hantu hindi tajuk BOOTH mksd dia hantu...
Kalau tak takut gi toilet nak kencing tu maknanya lulus la tuh..
Hahaha

Korang berani tak tengok citer hantu?

13 comments:

Aeen said... Reply Comment

favourite ain tgk cite hantu kak..hahaha...seram tu seram gak..tapi tetap nak tgk..

Nad MamaZN said... Reply Comment

tak berani.....!!!!
kang ada pi bilik ayor kena berteman kang
hehe

ibu aqif said... Reply Comment

salam... smlm saya tgk citer raaz..tgh syok2 tengok anak saya ngs teresak2..dier tido masa 2.igtkan kene ape la.rupanye dier dier kembung perut...kikiki.

SyimaSyaz said... Reply Comment

saya ni jenis cerita berani, tgk movie pun boleh la tahan tp kalau suh gi toilt sorang2 masa dok hostel duluu... jgn lah harap... takutttt!!

syawalsimpsons said... Reply Comment

maap tak tgk..hahahha...kalo tertengok atau terpaksa pon mmg celah2 jari je mata ni...en asbeen suke mengusik nak tgk citer hantu..time tu saya selaloo kata.."org giler je tgk citer hantu"..bantai gelang guling2..hahahhah..nampak tak muka kental,tapi penakut, tuhan je tahu..hahahha

Rilla said... Reply Comment

Kalau cerita hantu melayu, berani je kak sebab tak real... hahah

diana said... Reply Comment

kalau kat sekolah2 memang tandas la tempat dia..eii..takut..


citer booth tu tak tengok lagi kot,..nak cari la.

TeacherAzimah said... Reply Comment

I tgk jgk RAAZ mlm td. Tp sbb dah pnh tgk before..so x larat nak tggu smpi kul 1. Mmg seram citer dia hehe....booth?? Err sape pelakon dia ek? Jln citer dia? Cuba hint sket. I ni tegar dgn citer hindi hahaha

nannie isa said... Reply Comment

salam perkenalan

haishhh siap blh inform lagi bila n kat mana boleh jumpa ... takut sei

nannie isa

eima said... Reply Comment

ok je tgk cite hantu .. xde hal ...

tapi kan anak aku dok tahan kencing kat sekolah tu sbb kawan2 dok cite kat tandas ade hantu ... huwaaaaaaaa
dah la cekgu tak bg pi tandas berteman .. pastu bila blk rumah die asek cepat2 nk blk rumah sbb nk kencing
so selera mkn dah tak de ... tu aku br tau pas entry fahim minta jemput blis tu ... huhu

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

jantung saya lemah...hahaha..

LydSunshine said... Reply Comment

lelaki pun takut hantu ke? Pali..pali.. heheh..

RIn, saya ni dulu berani tau, kalo tgk cerita hantu mmg tak denya nak tutup mata. Skrg ni kalo citer hantu korea, saya mcm tak sanggup nak tgk sbb rasa seram dia bukan sbb seram hantu tu, tapi ngeri mcm berdarah2 tu tak sanggup nak tgk. Lgpun hantu korea jahat2 tak kira mangsa, org baik pun kena bunuh. Raaz tu saya penah tgk separuh je. Pun sbb takut gak. hehe.

As Wan said... Reply Comment

Mcm best je cite Raaz