U Click Me...I Click U Back

Thursday, April 24, 2014

Celoteh Bergambar

As salam..

takde idea weyhh nak update apa hari ni..
nak sambung cerita aku dah 6 tahun mengajar tuh masih belum sempat lagi nak watermark gambar2..
huhuhu..
masa sekarang ni very the jealousy la..
kerja sekolah pun banyak nak kena setel
soalan peperiksaan pun on the way ni
banyak nak kena edit..
uhukkkk

banyak gambar2 dalam hp aku nak kena transfer masuk lappy aku..
during transfering tu terlintas nak share untuk kenang-kenangan kat sini..
pun boleyyyyy??
jadila up entry untuk hari nie..


aku up gambar ni dalam instagram aku..
ramai plak yang komen terliur
tak sangka ramai peminat kopok ikang nih..
hehehe..
boleh gang dak Aish la mengkome...
aku goreng penuh satu tupperware sekejap je habis..
dak Aish nampak bekas ni dia mesti sebut..."pok..pok"
so kalau kosong wajib sorok!!


cer fokus kat muka dak Aish..
aku pun tak ingat kenapa sakan sangat dia gelak
kakak pun sama..
aku rasa pasal monopod tu jadi senget kot...


aku dan anak2..
sempat berselfie sebelum gerak gi kenduri


mereka buah hati aku
intan payung aku
UMMI SAYANG KAMU SEMUA!!


ni kat stesen LRT Ampang Park
nak ke Klang..ada kenduri sepupu hubs aku
so hubs aku job kt KL
kesian plak dia nak patah balik gombak ambik aku kan??
so aku and anak2 gerak ke KL by LRT
ko mampu nak train heret anak2 dengan baju lip lap2..
bahahaha


ni gambo tetiba ada dalam hp aku
berhantu kot hp aku...
kemahen lagi kakak berselfie dalam kelas dengan gang bas sekolah dia..
budak2 sekarang (sambil geleng2 kepala)



anak2 aku suka sangat bila aku masak menu nih
makan bertambah2...
resepi kat SINI



alya dengan selfie memang ngam ngam soi gitewww!!!


alahai anak sapa la nih??
siap kendong handbag bagai...
berdiri tegak je bila nak nak bergambo
ni gambar pengasuh aish yang bagi...
aku gelak sorang2 je bila tatap gambo nih..
harus ditempek kat sini...



pon...pon..tumpang lalu...
ni gambar seorang ummi dan satu2nya boboy kesayangan...
hiksssss

jangan maraaa....aaaaaaaa!!!!






10 comments:

Aeen said... Reply Comment

anak beranak suka selfie...ikut akak la nie yeh..heheh

Falsya said... Reply Comment

Sukenye tgk gambo2 kak rin ngan anak2 kak rin..kepok tuh makan ngan lauk kari ayam letak kicap skit mmg powerrr..hehehe

Suke gambo yg dak aish gelak tuh..somel sesgt..

Nad MamaZN said... Reply Comment

hahahahaa....!
ash comey diri tegak pakai handbag tu
suka la tgk anak2 akak...alya pun dah bleh harap dah ha...tolong pegang monopod :p

lieyalatif said... Reply Comment

nampak muda je rin....anak2 dah besar hah....awet muda gitu lieya nampak...

serius pic yg aish gelak besar tu mmg cute.... mcm ade bende yg kelakar sgt2 jek sampai gelak beriya mcm tu heheheeheheh

selfie mmg semua org dah kemaruk skrang ni rin...lieya pun same gak akakakakaak

Lydia Miza said... Reply Comment

Wahhhh nak gak monopod!

eima said... Reply Comment

suka tgk gambo last ngan gambo kakak tu ..amboi dah anak dara ... cunnn
pas ni umi kena kalut dok ligan anak suruh msk rumah la ... hihi

Diana Rashid said... Reply Comment

tak sangka anak dah besar..tengok muka macam umur 18..hehehhe

Aty_Fared said... Reply Comment

kak..gambar last tu nampak akak muda sangat..nampak macam baru anak sorang...gojes gitu... :) pernah tak orang tak sangka yang akak ni dah ada anak -anak2 dara- dah besar..?? sebab akak nampak muda ceria jer selalu.. :)

Cik Anita said... Reply Comment

tengok gambar-gambar akak ni... dengan anak dara yang dah besar.. wallwehhh~ Akak memamng seorang mummy yg rockers and best!

:)

LydSunshine said... Reply Comment

tergelak saya tgk gmbr aish yg ketawa tu. hepi sgt dia.

yg pakai henbek tu pun lawak. rajin pengasuh dia kirim gmbr,