U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 16, 2014

Bukan Wordless Wednesday

As salam..

konon nak buat entry WW tapi 
masalahnya cikgu azrine dengan membebel tak dapat dipisahkah
gitewwww...

kuang...kuang...


last week aku sempat ke kenduri di Klang..
on the way balik tu abah dia beli aiskrim connetto tu sorang satu
belila 4..
aku, kakak, kak ngah ngan kak cik Yaya..

tapi dia bila nampak je aiskrim
kemahen lagi nak pegang sendiri..
aku dah cuba tolong nak pegangkan..
taknya bagi ko..
pegang kuat dan kemas..
sesapa try nak sabotaj mau mengamuk sakan dak Aish..

ko tengokla cara dia pegang aiskrim tu
2 tangan terus ko!!!

aptb!!!

11 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

hahahaah...! comel!

syawalsimpsons said... Reply Comment

alamak mmg comot abis ni dak tecik ni..kikik

Aeen said... Reply Comment

hahhaha...abes comot la aish...xnk org pegangkan..nk pegang sndiri..heh

Gieyana said... Reply Comment

Aish..dasyat yer mkn eskrem..tgk aish mkn eskrem ni teringt kt my bb smlm..sj ks dia taste eskrem siap buat muka ag psl sejukkk..oh kejam! Ekeke

eima said... Reply Comment

mcm icha jg tp icha tak mkn die tgu meleleh je ,,,pelik betui

aThidEaN said... Reply Comment

nk komen tang aiskrim tp nmpk rambut halus mulus aish ni...

mcm baby2 je lagi rambut dia

SyimaSyaz said... Reply Comment

hahahha comotnyaaa.... boleh histeria kalau jadi kat aisya...

LydSunshine said... Reply Comment

aishhh.. rindunya macik lyd nak tgk aish yg encem ni. dah 2 minggu tak dtg sini.

Lydia Miza said... Reply Comment

Ehehe comey aish mkn sendirik

Ibu Lala said... Reply Comment

cedapnya dia makan eskem. nak la sikit. cute je.

Umi Qi said... Reply Comment

Bersungguh aish makan aiskrim hehehhe...