U Click Me...I Click U Back

Wednesday, April 23, 2014

Birthday Party Rayyan dan Yaya Anak Blogger Ameris Loveris

As salam

baru berkesempatan nak update ko..
sebelum aku hilang ingatan
better aku update cecepat...
kikiki

actually aku takde planning pun nak datang..
keputusan nak datang tu berlaku hari Sabtu tu jugak..
sebab aku tak tahu program hubs aku on saturday tuh
kebetulan plak dia kerjakan??
so aku mintak izin la nak pergi sri gombak..
sebab dekat so berani la pergi ngan anak2 jep..
gitewww...

aku kenal Amy (Blogger Ameris Loveris) ni kat group gang gojes kat fb
jadi rapat since tahun lepas..
ni kira kali ke dua la pergi rumah dia
kali pertama aku gi rumah dia masa BARAAN GANG GOJES tahun lepas
baraan raya katanya..hahaha

tapi kiranya dah 3x kot berjumpa dengan Amy ni
kali kedua masa birthday anak Ju (blogger Ummi Qi) kat McD Kepong
see..kami ni di alam maya pun boleh tambah dan eratkan silaturahim..
boleh tambah kawan..
boleh share2 macam2 benda..
memang bestla ada gang gojes nih..
sombong2 kalu dok sorang2 la ko kan...
bahaha


WAJIB tempek gambar tuan tanah kedaung dulu..
sila bagi laluan..
ahaksss...


ko tengok...ko tengok
sampai muncung2 mulut aku nak suruh dak Aish pandang kamera
muka aku jugak yang dia nak tatap..
sebab dia geram kat sunglass aku tuh..
hadeehhhh...

aku gerak nak dekat kul 3 petang...
majlis mula kul 2 petang..
amy cakap clown will be there at 3 pm
so just nice la timing aku kan..


sampai je rumah Amy harusla terjah makan dulu
sangat tak senonoh ok..
sempat jugak laga2 pipi ngan Amy
tapi maklumla
tuan umah alwiz sibukkan melayan tetamu..

masa aku sampai tu aku tak perasan sangat ada bloggers lain yang dah sampai..
maklumla ai is blurr sikit..
aku cuma perasan Ummi Qi sefamily dok nun dihujung sana..
dia tengah sedap melayan makanan...
so bagi chance kat dia...
kikiki

makanan is so banyak..
variaty bak hang!!
ada spageti...ada beehun sup...ada nasi goreng
kata Amy mostly are catering je..
ada jugak yang Amy masak..
anak2 aku dok tibai spageti goreng tu 2-3x
(tutup muka ummi korang)

gambar makanan takde..
sekian!!!
hahahaha


tak payah nak gambar makanan sangat..
tengok je gambar2 sweet kami nih..
(cubaan nak kasi jeles gang gojes)

sebelah kiri ahkak is Ju (blogger Umi Qi)
comel orang dia tau...
putih melepak ai told u...
n peramah kalah ahkak
hahaha

sebelah kiri tu Aeen (blogger)
ni pun dah 3x jumpa jugak..
anak dia yang sulong Raees tu handsome yang hamat
putih melepak..
dapat plak baby girl..
alhamdulillah..cukup sepasang...

blogger yang lain Achik Anis ngan Zila tak sempat nak posing2kan??

next time ye..
kalau ada rezeki dan umur panjang..


ni masa nak dekat potong kek..
rayyan tak mo keluar sebab takut kat clown
yaya plak baru bangun tidur
so mood is still cranky..hehehe


tengah pujuk2 tuh..


hubs amy..
peramah baik je orangnya..



actually aku snap gambar banyak jugak masa ni
gambar kek pun aku snap
tapi mostly a bit blurry..
so takde rezeki nak letak kat sini
sat gi pening2 lalat je korang tengok gambo blurr aku tuh
bahaha


masa ni aku dah nak mintak izin balik dah...
terjumpa dengan sis Khairul (blogger)
pun dah 2x jumpa rasanya..
so mehla kita posing2 dulu
sebab bukan selalu dapat jumpakan sis??



last but not least (ayat klise)
my precious sempat jugak posing dengan clown sekempeng nih..
hahaha..
selamba badak je ko panggil dia clown sekempeng ek..
takpe..takpe..dia tak baca blog aku..

gambar memang tak banyak sangat..
tapi alhamdulillah..
meriah betul majlis hari jadi rayyan dan yaya nih

tq sebab sudi jemput rin ye Amy
next time kalau buat lagi jangan lupa jemput kami
ehhhh???

 (ikon monyet tutup muka)

15 comments:

Zila Mahadi said... Reply Comment

Akak..sorry sgt tau, kt umah kak ameris sy tak tegur akak padahal dh duduk depan mata.. serius sy tak cam. Ampun... haih..rasa bersalah sgt2 nih.

Next time, if ada event mcm ni, kalau sy tak tegur akak lg, akak cubit2 jer sy tau. saya redha... huhuhu.

aznor ibrahim said... Reply Comment

hahaha clown sekempeng katenye..rugi tak dpt join birthday yaya n rayyan..kalau tak leh jumpe ahkak gojes ni

ameris said... Reply Comment

tq rin sudi datang. sonok bila tgk budak2 hepi dapat makan2... next ye ada rezeki insyaallah kite jumput lagi...

Falsya said... Reply Comment

Hurmmmmm..dh dekat sgt2 sgt3 dh ngan umah falsya..beza lorong atas ngan lorong bawah je..kalau x, boleh jmp ummi gojes nie..heheh

Allene said... Reply Comment

owh.. jeles lg. semlm umi qi update... hari ni akak...

kak apsal anak nampak macam adik2 je.. ish... petua sikit kak... =)

Mommy_Cha said... Reply Comment

akhak!
why ur kaki is so keding?
>.<

Shark Kay said... Reply Comment

siap ada clown lagi.
meriah besday party ni.

Fuza Musa said... Reply Comment

Alyaa!! Cer senyum cara lain plak hehe..

Nad MamaZN said... Reply Comment

ni geng blogger area kl ek? hehe..
bestnya kumpul reramai camni
igtkan td bday kak cik yaya haha
blur sudaaa :)


ps: kak, bleh je beli online. tp biasanya seller up lg harga. contoh harga beli sendri rm10, tp seller jual rm15. campo postage dah jadi rm21-rm22.. pegi sendrik leh pilih sendrik heheeh

MimahAjil said... Reply Comment

Ya Allah kak....cantik sungguh akak ni.bila la nk jumpe nk tips jadi cantik macam akak..tk tipu...i am admiring u emak ank 4.

Diana Rashid said... Reply Comment

ramai jugak blogger yang datang ye..

Diana Rashid said... Reply Comment

ramai jugak blogger yang datang ye..

Umi Qi said... Reply Comment

Yeyyyyy...akhirnya cikgu azrine dah update....sonok baca...ulang 2x baca blog akak...hahhaha happy jupe sis...kemain umi QI terjah jupe akak kan...mmg muka x malu peluk aish...selamber badak...aish mesti ckp...sapo lah auntie ni...x malu ke pelok2 titew hahahhaha...cikgu cantik lah...napa suara hari tu rock sgt?? rock is seksi kan hihihi

ZazaMyMoon said... Reply Comment

seronoknya uolls dapat jumpa..
lagi2 dari alam maya ke dunia reality (ayat skema kak jah dah keluar.. hahaha)

loytha'san said... Reply Comment

wahh best nya tgk sume gambo. lagi2 yg akhir skali ngn clown skepeng. hakhakhak

mana tau kot2 clown tu kaki blog gak :P hahah