U Click Me...I Click U Back

Monday, March 3, 2014

Warna Tema Raya 2014

As salam..
wahhhh...kemahen gempak ko punya tajuk ek..

puasa pun belum lagi..
dah citer2 pasal tema raya bagai ek..

dah ganti puasa ke belum nih???

ehhhhh???

krikkkk...krikkkk

takdela..
aku saje nak share dengan kenkorang semua yang belum ada idea 
nak pakai warna apa untuk tema korang raya tahun ni..
ngeeeeee....

check it out!!!!













yang mana satu berkenan melekat kat hati korang???

aku macam berkenan dengan grey jade tu tapi macam susah nak laksankan untuk 6 orang ni kan??
nak cari warna dah 1 hal..cari kain dah 1 hal...
masa pun bukan banyak semata nak cari kain...
hehehhee..
susah2 pakai je warna yang senang nak cari kan??

warna tema korang warna apa tahun ni??
habaq mai!!!

18 comments:

Allene said... Reply Comment

lin dari last year nak warna turquoise... tp xdapat2 lg. hope this year dapat.

syawalsimpsons said... Reply Comment

cantik2 warna kan...sue dah ada dah warna untuk tahun ni

Nad MamaZN said... Reply Comment

Tak sure lg ni..
Takde keputusan muktamad
Diskas2, ada 2 kaler berkenan di hati
Tgk kt kedai kain nnt baru leh pilih mana 1 hihi

Zara Nurhaidah said... Reply Comment

ni mmg kaler2 trending skang kn.. ^^

eima said... Reply Comment

tatau la .. tgu MIL umumkan warna tema raya thn ni ... br kami pi cari kain dan tempah ..

LydSunshine said... Reply Comment

takde dalam pilihan plak. rasa mcm nak warna gelap tahun ni. mungkin maroon. atau purple gelap. atau hijau gelap.

tapi warna aqua tu cantik. selalu je saya tak dpt beza warna aqua, tiffany blue dengan turquoise.

SyimaSyaz said... Reply Comment

tak tau lagi.. kejap nak purple, kejap nak hijau, kejap nak kuning... tgk la mcm mana baju husband dapat size XL color apa...hahaha

Mimy Hamid said... Reply Comment

COLOR TAHUN NI MINT TOP..sy mungkin Royal blue kak hehehe...

Amalina Hussain said... Reply Comment

amboiii..hahahaha..tahun ni plan saya nak pakai jubah..tp x sure lg warna apa..hihik..yg pasti sedondon dengan suami n anak.. :)

Aty_Fared said... Reply Comment

saya ni..asal kan tanya asben nak tema apa..mesti hijau...nyampah tau..dah 2 kali kot tema hijau sepanjang 4 kali raya sama...gggrr..

tapi..masih tak pikir lagi nak pakai kaler ape...

Nurul Yusoff said... Reply Comment

As salam,

salam perkenalan kak.

sy minat gray jade ..sbb tahun lepas dah warna terang..

feel free visit my blog:

http://ummienaufal.blogspot.com/

Umi Qi said... Reply Comment

Nak warna menyerlah...sebatu dh nampak Umi Qi...warna orennnnnnnnnnn teranggggggggggg hahhahahah oren sunkist tuh kak...tp belum confirm lg ngan walid Qi...kot2 tertukar kaler tema hahahha

Mama Zharfan said... Reply Comment

me jenis beli bj melayu utk 3 hero tu ready made..so kena ikut kaler yg biasa2 ajer..kaler pelik2 mcm pyh plak :p

Falsya said... Reply Comment

Tgh memikior nak kaler ape..thn nie falsya excited gile sbb first raya bertiga..nak pakaikan baju kurung ke qisya..hehehehe..

PoohGumux said... Reply Comment

peachy..

fuza said... Reply Comment

Darling I cakap nak pilih nanti.. Seperise lah konon. Bukan merah plak

loytha'san said... Reply Comment

tahun ni mommy to be kaler kuning! eksaited nk cari bju preggy kaler kuning. hehe

sis taw nk cari kt mana yang banyak pilihan? :D

andrea chiu said... Reply Comment

I am so glad to read your wonderful article. Im looking forward to read more of
your works and posts. You did a good job! Try to visit my site too and enjoy.

triciajoy.com

www.triciajoy.com