U Click Me...I Click U Back

Friday, March 28, 2014

Spot The Weirdness!!!

As salam...
Apa yang peliknya gambar kat bawah ni??




Kalau dah dapat spot bagitahu tau kat ruang komen erk..
Aku takkan reveal jawapan korang sampai pukul 12 malam ni..
Sapa yang jawab paling awal dan tepat akan dapat hadiah misteri gitew..inshaAllah..

Salam jumaat
Happy weekend!!

11 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

apa ek...
emmm

beli 1 lg murah berbanding beli 1pek (3tin)
betul ke?
beli 1 rm4
beli 3 baru rm12

klu 1 pek rm12.50

My SouL and My HearT said... Reply Comment

Dari beli pek nilai, bagi beli 3 tin je..lagi murah

Falsya said... Reply Comment

Arggghhh..tetibe berpino mato den..heheheh..

Falsya cube nyeah..sos prego yg ijo tuh..katenye sos spegeti tomato tp menyion mushroom..ehehe

Nurul Yusoff said... Reply Comment

tanda harga..hehehe..kat kertas tulis 3.99..tapi kat cabinet tag tu 12.49

zana-norzana said... Reply Comment

Asstd......

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

arghh..tak dapat teka..haha

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Different price kot?

mOoN IzzaN said... Reply Comment

harga kut...

rm3.99 x 3 = rm11.97 but untuk yg prego 3's tu pulak lgi mahal.. beza rm0.52... so better beli yg loose tu kan.. :)

agaknya laaa.. hehehe..

Migha said... Reply Comment

harga yg beza dasyat gila..hhuuhuu

Aze Alia said... Reply Comment

Hahahahah sangat lawak bila pek nilai yang sepatutnya lebih murah actually lagi mahal drpd kalau kita beli satu-satu. Haha xD

Nor Arinee Mat Saaud said... Reply Comment

Pek nilai lg mahal dr individu. I assume pek nilai tu ade 3 unit