U Click Me...I Click U Back

Monday, March 24, 2014

Skodeng Selebriti??

atau dalam bahasa omputihnya
STALKING THE CELEBRITIES???

AS SALAM....

hari ni bersiaran lambat sikit..
baru balik dari kelinik..
membawak si kak ngah kena gastrik plak..
dah 2-3 hari asik rasa loya2 ngan muntah2..
risau plak sebab aku ingat cacing..
rupanya gastrik rupa itewww..

dulu aku pun ada gastrik tapi takdela sampai gitu rupenye...

****************************************************

ok..abaikan kisah gastrik..
nak habaq mai..
aku suka stalk artis punya ig tau ..
tapi tak semuala..
ala bukan stalk pun..
dah aku followkan kat ig...
so apalagas...mana artis yang aku minat aje aku follow..
bukan setakat artis je..
celebriti pun ada jugak...kikiki'

jangan kata korang pun bukan kaki stalker ek..
baik ngaku cepat!!!!
hahahahaha


first sekali aku suka sangat tengok happy family 
Datuk Sheikh Muzafar dengan his lovely wife and daughters
aku juga memang never missed reading Dr Halina's blog..
even as a silent reader..
pelawak jugak tau Dr Halina nih..
and she wrote a lot bout the tips as a mother




suka selfie jugak Dr Halina nih..
dah la putih melepak!!!
rajin workout sampai dah nampak kurus dah sekarang nih..
suka aku tengok beliau.
very the humble person..
can see it..


kedua suka tengok fasha sanda...
sukala korang kalau tak suka dia ke suka..
but aku suka sangat kat dia..
lately lagi bertambah suka..
sekarang dia mengandung anak kedua kan??


 cantik gambar bertudung..

 sweet je tengok anak2 derang bermesra even lain mak kan??

 lawa sangat fasha sanda...
patut la jejai nak sangat!!
kikiki...


last but not least la..
sapa lagas kalau bukan tok ti kita..
setiap kali bukak ig je mesti tot ti suka sangat update latest her kat ig..

 Tok ti suka sangat selfie...
memang suka bergambar la..
macam2 memek muka dia buat..
dah la lawa..
buat gaya camne pun still nampak lawa...

 loving couple...
alhamdulillah..
doakan kebahagiaan mereka..


selfie dan tok ti tak dapat dipisahkan...
sweet je..
tak silap aku ni tudung cap sitinurhaliza...
ke tudung ariani sitinurhaliza??
tak sure plak...

korang suka stalk artis mana??

17 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Sy xde ig...xde fb..mmg xnak ada. So hbs2 tau pasal cerita artis ni melalui bn and ob jer :-) mmg xde lar nak stalk2 ni hihi...

ZazaMyMoon said... Reply Comment

X langsung hehee..
Kat ig i x follow langsung mana2 artis..

Nad MamaZN said... Reply Comment

saya lama dh tak bukak ig
cam malas jek hehe
tp bila bukak tu suka gak skodeng
skodeng fynn jamal :)

Mimy Hamid said... Reply Comment

saya suka ctdk, nana mahazan, ira mohd amin, fasha sandha,

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@TeacherAzimah

TA..yg pntg xd ig ke fb ke sopink online still on kan...hahaha

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ZazaMyMoon

Kemahen ko zaza ek..eksyen ko xstalk mna2 retis ek...haha

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Nad MamaZN

Akk pun bila teringat baru bkk ig..xd la aktif sgt

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Mimy Hamid

Samala kita suka ctdk..sweet je..sbb tu suka tgok dia..yg pelik ramai yg xsuka dia sbb jeles kot..

Tina Othman said... Reply Comment

rin guna nama apa kat ig nak follow hehe

kita pun suka ig, fb kadang2 lah sebab mcm byk stalker je hehe

eima said... Reply Comment

sorry aku org yg tergolong yg tak minat mana2 retiss ... hehe

tak penah stalk ke ..usha ke .. buka pun tak penah ... tak minat ..
aku suka tgk cite je tp minat artis so not me la .. tatau nape ... melodi adalah rancangan paling aku menci ...meletop ke hape tah tu lagi la ...

ieza ashaari said... Reply Comment

Mmpu stalk je..hihi..

LydSunshine said... Reply Comment

hehehe, ternyata saya tak de stalk mana2 artis. Kalau baca pasal artis pun hanya melalui blog2 yg saya follow je la. Mcm blog Rine ni. Tapi saya minat gak tok ti. Sbb senegeri la katanya.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Tina Othman

Azrine Tahar..nama kurang glemer la tina..kikiki

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@eima

Anti artis ke ema??kikiki

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ieza ashaari

Xdela stalk pun sngt..jz tgok2 je..kiki..pastu klu tok ti tgk pun sbb dia comel..kiki

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@LydSunshine

Rin pun dilahirkan di pahang even bkn org pahang..kiki..so ada sbb la nk skodeng tok ti kan??

Umi Qi said... Reply Comment

Hahahha Umi Qi ngaku stalk hanez suraya...bahahahhaha