U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 27, 2014

Shopping FREE is AWESOME Kan??

As salam...

sapa la yang tak suka benda2 free ni kan??
orang yang tak bersyukur aje tak suka kot..
kikiki
opsss..sory!!!


benda apa yangFREE yang ko kecoh sangat chekgu??

ok..meh tengok benda apa yang aku dan anak2 dapat shopping free...


V
v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v


buku2 belajar for kak ngah Atirah...


this is for kak cik Yaya..dia pun sibuk jugak nak dapat bahagian sopink free gitewww....
paling kecoh plak dalam kedai tuh..
semua benda dia nak tahuk!!!!


yang ni plak bahagian kakak alyaa..
memang dah promis dengan dia nak belikan buku2 rujukan untuk dia..


and this is for me...
ada lagi sebenarnya..
terlupa nak bawak snap sekali
ala..buku2 rujukan aku untuk mengajar je..
since aku mengajar sains tahun 4 KSSRkan?
so something new la to me...
buku wedding breaker tu dah lama aku aim..
tapi cheapkate...
tunggu dapat shoppink free baru nak beli kekdahnya..
bahahaha


TOTAL DAMAGE is RM270.60

tapi aku just bayar rm0.60 sen sahaja sebabnya..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 

dapat vouver buku rm250
habis licin sekali guna..
kahkahkah..
rm20 tu memang dapat extra daripada Pustaka Rawang, Taman Melawati
aku pun tak tahu kenapa dapat extra rm20..
sebab dulu2 aku guna takde plak dapat extra tuh...

pepun syukur alhamdulillah...
dapat jugak berbelanja untuk anak2..
maklumla dah reramai ni voucer ni dapat jugak meringankan beban aku kan??
alhamdulillah...










11 comments:

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah rezki ;)
dpt gak kurangkan beban kan :)

Nad MamaZN said... Reply Comment

alhamdulillah rezki ;)
dpt gak kurangkan beban kan :)

eima said... Reply Comment

wahhh bagus2 ...

TeacherAzimah said... Reply Comment

Eh camne blh dpt? Nak jugak!

Umi Qi said... Reply Comment

Cikguuuuuuuuuu...Umi Qi pun dah lama ada buku mudahnya menjemput rezeki tau...x hbs baca lagi...tp mmg beshhhhhhhhhhh

Yumida Huda said... Reply Comment

wah beznyeeeeee! untung berganda2! teringin nak dpt baucer br1m tu...nak gak beli novel..huhuhu

Fifi Nadhrah said... Reply Comment

Alhamdulillah rezeki.. seronoknye bende free..

DYatie said... Reply Comment

Best nya!!

mOoN IzzaN said... Reply Comment

untunglahhhhhhh...huhu

Falsya said... Reply Comment

Huiyooooo jauh bezanye harga sebenar ngan harga kene bayau..

Kak rin, everything is free is niceeeeee..hehehe

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Bagussssnyaaa.. Rejeki chekgu dan anak2 ;-)