U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 27, 2014

SELFIE Sampai Lebam Dengan MONOPOD

As salam..

ok..ok..
meh2 baca review aku sat pasal monopod..
dulu takde la kenal pun monopod2 nih..
pekejadahnya monopod ni ek??
tu dulu la masa benda ni belum terkenal..
dulu rasanya lagi mahal kot ke lagi murah???

korang tahu ke kejadah monopod tu apa ek??
kasawnya bahasa!!!
sesekali tunjuk samseng pekedehalkan??

pink tu menawan kan??


yang aku nak review ni monopod untuk handphone tau..
aku rasa kemera pun boleh...
kamera yang kecik la yang boleh masukkan dan ada kamera belakang kot..
yang tu aku tak pasti la ek..
tapi monopod yang aku nak cerita ni semua jenis handphone boleh guna..
handphone yang ada kamera belakang tau korang..
macam aku pakai note 3 pun boleh masuk even besar gabak bak hang!!!

kenapa nak kena ada monopod??

untuk mereka2 yang suka selfie ni memang WAJIB ada la ek..
kot korang gi hanimung ke..
berdua-duaan..
pastu ko ambik gambar aku..
aku ambik gambar ko..
dah bilanya ko nak gambar2 cium mulut?
ehhh..sory terover plak..

kot la korang nak catat kenangan terindah korang landing2 atas katil berdua-duaan kan??
so bolehla guna monopod..

jangan katakan berdua2an
beramai2 pun boleh ye buk!!!!
syiokkk sebab semua boleh masuk dalam gambar...
siap berlatarbelakangkan pemandangan yang indah kabar dari rupa gitewww...
kikiki...

 this is mine...
aku beli dengan Rara...
kalau korang nak boleh pm dia k...

awal dan scha pun guna jugak monopod nih tau..
kerlasss gitu..
memang boleh tarik panjang tau korang..
errr..tapi aku tak ukur plak berapa cm boleh tarik..


ok..cerita panjang pun tak guna baii!!!
meh usha gambar kami plak BERSELFIE guna MONOPOD









apa macam??
syiokk tak??
apalagas!!!
cepat2la dapatkan monopod anda plak..
kat online ada yang jual murah sangat..
korang boleh usha2..
atau boleh jugak pm Rara k...



sekian review tak berbayar FOC dari aku..
kikiki

16 comments:

mama tisya said... Reply Comment

mmg best ada monopod..tkpyh soh org lain snap..yg scha n awal tu bkn monopod tp gopro...lg mhl dr monopod

syawalsimpsons said... Reply Comment

saya pon an da way beli jugak ni kakak

Tina Othman said... Reply Comment

rin klu samsung boleh set timer ye, ingat kan guna iphone je yg boleh sebab biasa tgk kat ig yg share tu dorang guna iphone

YanaUjang said... Reply Comment

iols beli dgn ros anis..next week baru dpt..hehh ni yg x sbr sgt ni nk bermonofie..kehkeh :p

Nad MamaZN said... Reply Comment

hoho, beli ngan rara
cargas skrg jugak saya p pm dia
tq kak!

Mama Zharfan said... Reply Comment

besh!!

Rizziela said... Reply Comment

kena cari gak ni

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

jap..acane nak tekannya tu..? hahaha

eima said... Reply Comment

dah lama cr sbb tgn aku tak panjang

Nafira usof said... Reply Comment

cam nak beli jugak jer.. kena beli neh!!

Umi Qi said... Reply Comment

Best yer cikgu dah beli...Umi Qi x beli lg hahhahha tggu gaji kot nanti hehehhe

aThidEaN said... Reply Comment

dah beli jugak dr nana..tgh tunggu nana pos

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Gittuk.. Kemain berselfie anak beranak chekgu azrine hehhee
I plak jarang pakai.. Caner tu? Tggu lah kalau2 gi cuti2 ke ada gak kegunaan monopod tu nnt :-P

ieza ashaari said... Reply Comment

Za pn beli dr rara. Apasal lain tmpt ltk hp tu? Huhu..

Umie Artoqiemie said... Reply Comment

wahh, bestnye

Anonymous said... Reply Comment

Salam. Sy ada menjual monopod rm29. Call/wasap 0162027975 izza