U Click Me...I Click U Back

Wednesday, March 19, 2014

Jom Tengok Dekorasi Bilik Tidur

As salam...

selalu sangat google2 image deco2 bilik tidur lately..
semua kat mata aku cantik sesangat..
berangan tu kan free..
kot ada rezki nak dapat bilik tidur idaman kalbu bila dah dok umah sendiri nanti..
who knows kan??

meh nak share hasil carian pakcik google..
yang ni semuanya antara yang aku minat sangat..
sejuk je mata mandang..
nak hanimung tak payah cari hotel bak hang!!!

bahahaha

















yang mana satu idaman korang??

15 comments:

Allene said... Reply Comment

i wish i can design macam semua tu... tp....

space bilik kecik sangat... T___T
mmg tak boleh design. yang boleh pilih warna je la.

TeacherAzimah said... Reply Comment

No.2 dan nom. 5 mmg menawan kalbu. Merah!!

Shakina Farhan said... Reply Comment

suke sgt design yang minimalis..kemas je kan..tp harga tak berapa mini la..hihi..hopefully one day..

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

pergh..lantai yg no 4 tu kalau pakai skirt nampak spender habak kat hang.. hahaha..

lynn kamarul said... Reply Comment

mengidam dapat bilik best macam ni....

segmen : sihat bersama SHAKLEE dilanjutkan sehingga 30 mac 2014. jom MENANG ALFALFA ....

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/03/segmen-sihat-bersama-shaklee-tempoh.html

S.n.Fariza said... Reply Comment

cantiknya...

mama tisya said... Reply Comment

best kn tgk deco2 bilik smua ni..kalo tdo tkmo bgn2..hehe

Nad MamaZN said... Reply Comment

dua dua yg ijau tu
tenanggggg jek rasa
cm xmo kluar dr bilik
hehehe

umie shahidah said... Reply Comment

kite suke yg last tu...
kemain mensuk sanubari...hahaha

CikNaa said... Reply Comment

vote for red+black+ white..cantik sgt..

Falsya said... Reply Comment

Semua santekkkkkk..tingin nk deco umah..tp kene tunggu mek qisya besau skit..skang nie kan kak rin, nk kemas umah pun ssh..hehe

~ NANA ~ said... Reply Comment

semua lawa2 sis...tapi paling suka yg 2nd last tu

syawalsimpsons said... Reply Comment

cantiknya, kalo la boleh dapat gitoo kan

ayu said... Reply Comment

canntikkknya...berkenan yg no.1,7,13,14,15..best dpt bilik mcm tu..nyaman je..huhu

LydSunshine said... Reply Comment

Saya paling suka yg no 1. Nampak luas terang dan tenang.