U Click Me...I Click U Back

Monday, March 17, 2014

Gambar2 Percutian Kakak Alya di Bandung, Indonesia

As salam..

all the pics were taken by kakak ipar kesayangan kakak alyaa..
hehehe..
MEHANTU aku la tuh..

[AMARAN : Terlalu Banyak Gambar Yang Mahu di SHOW OFF Kat Sini..SILA JANGAN MUNTAH HIJAU...bahahaha]



















 ni dekat Sari Ater..tempat mandi kolam air panas...
tak pernah sampai sini lagi..
beruntung kakak!!

tangkuban perahu..


alyaa dengan penakut tak dapat dipisahkan...
yang depan tu anak sedara dia lex2 jek..
haru betul!!



sepanjang di Bandung..
her sibs cerita pantang masuk van je lena..
kemana2 je lena..
hadoiiila..
minah ni memang suka tidur..
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



dalam kata2 takut masa take off tu pun dia boleh tidur daaaaaa......

7 comments:

Falsya said... Reply Comment

wahhh...bestnyeee..suke kakak dpt gie jalan2...

Mama Zharfan said... Reply Comment

beshnya pegi holiday :)

TeacherAzimah said... Reply Comment

Bestnya shopping2 kat bandung! Tp husband kita xnak pi dah. Tak best pd dia huhuhu

Nad MamaZN said... Reply Comment

hepinya kakak!
kakak bawak ole2 utk kawan2 blog ummi nye tak? hehe

Umi Qi said... Reply Comment

Umi tinginnnn ye lahaiiii nak pi bandunggg...hari tu ada ticket flight murah pi bandung...dlm groupon ada hotel murah kt bandung...hampir2 nak beli....tp bila pk penat nak kejar Qi kt sana...so hold dulu...nanti Qi dah besar pandai berdikari sikit baru nak pi...huwaaaaaaaaaa best yer kak alyaaaa pi bandunggg nangis tgk gambar

~ NANA ~ said... Reply Comment

kemain lagi anak dara tu berposing...hehe

LydSunshine said... Reply Comment

Rapat gak dia dgn kakak ipar dia ye. Bagus. Muhibbah.