U Click Me...I Click U Back

Friday, March 7, 2014

Gambar Peram


As salam...

banyak sangat garmbar yang nak dibuat entry..
tapi macam biasa ada banyak sangat vitamin 'M' dalam badan aku..
hehehehe..

so bohla sikit gambar kat sini..
jadila daripada tak berupdate..


ala..korang pun bukan nak baca sangat pun..
nak tengok gambo je kan??

baik ngaku jep!!!



 aku suka sangat gambar nih..
cuma gegar sikit...
lurus je depa dorang ni berposing..
hahaha..
ni masa dinner akhir tahun sekolah aku tapi taksempat buat tahun 2013
so buat awal bulan 2 baru nih...

 was attending my cousin wedding in feb but i cannot remember the actual date..
forgive me...
have a blast marriage to my dear cousin..
oh..was held at UTC Ipoh...
gambar ni candid by my daughter...
dok bersusun nak bergambar family..

 this is me with my eldest daughter and my youngest..
comel tak kami??
#soalanmintakpenampo

 this is my ever precious forever...
ummi luv uols so much!!

 on our way from ipoh to KL..
we managed to drop by at Hulu Bernam RnR...
sebab nak cari pengasuh anak2 aku masa aku sambung belajar di UPSI dulu..
kuat dalam hati mengatakan dia masih kerja kat sini...
it was 10 years ago..just imagine..
sangat rindu nak jumpa kak intan..
anak2 aku panggil dia mak intan..
dia sempat jaga kakak ngan kak ngah jek..
finally we met her...
alhamdulillah


 then singgah masuk dalam UPSI..
konon nak melepaskan kerinduan belajar kat sini..
hadoii 4 tahun kot kat sini..
tempat jatuh lagi dikenang..
and not easy when u are student and at the same time u have to take care of your 2 daughters...
mencabar okeh!!
but alhamdulillah..was happy to do that..
and im still doing it...:-)

ini gambar tak semenggah abad nih..
nampak gemuk dan tembam..
tapi takpela kenangan nak jugak tempek kat sini..
gambar dinner akhir tahun kat restoran nelayan
tapi buat tahun ni sebab ada kekangan tahun lepas kan..
aku pakai blouse dengan jeans jek..
sebab memang takde prepare apa2 baju pun..
ala..kat restoran nelayan je pun...
hikkssss

happy weekends uols..
i got class at 830..
til then...

7 comments:

Petak Bunga said... Reply Comment

dah masuk bulan 3 review tahun lepas ek.

LydSunshine said... Reply Comment

salam rin. mana ada malas nak baca. rajin plak. tp tgk gmbr pun suke. ehehee...

kakak dgn kak ngah kenal lagi ke dgn mak intan dia?

Falsya said... Reply Comment

Kak rin..suke jugak gambo yg first tuh..heheh

Amalina Hussain said... Reply Comment

wahhh...dah besar anak anak awak ye.. :)

TeacherAzimah said... Reply Comment

uisk uiks...anak dara dah nak sama tinggi dgn mak tp mak tetap vouge. apa petua? hikhik.. rine klu ko bg anak dara ko pakai make up, mau kalah ummi dia dah huhu..

Amanda Suria said... Reply Comment

dah besar2 dah semuanya kan....

Cik Puan Rara said... Reply Comment

lama x dtg sini.sory kak.bz.rini baru free.hehe