U Click Me...I Click U Back

Tuesday, March 18, 2014

Doakan Dak Aish Cepat Sembuh

As salam...

even badan kat sekolah..
tapi hati dok ingat je kat rumah...

hari ni tak dapat la mohon CRK..
terpaksa mintak tolong abahnya jaga..
telefon abahnya tadi katanya panas dah reduce...
petang ni nak kena bawak jugak lagi sekali ambik darah

alahai anak..
kesiannya anak ummi


baru kemarin elok je sihat...
sakan berjalan sana sini..
tak dok diam..

balik sekolah petang semalam mula balik panas badan..
tapi dia still aktif je..
pu sana pu sini..
tak dok diam..

p/s : doakan dak Aish cepat sembuh ye...mood susah hati sangat nih...

15 comments:

mama tisya said... Reply Comment

smoga aisy cpt baik

lieyalatif said... Reply Comment

alahai sian aish....

aish sayang....cepat sembuh key...aunty doakan moga aish sihat mcm selalu key....makan ubat tau....

faktor cuaca ni rin tu suhu deman on off...hope dah kebah demamnye yeak....

Mama Zharfan said... Reply Comment

moga aisy cepat sembuh :)
musim kot..my boys pun batuk2 selsema dh berlarutan berminggu2

Falsya said... Reply Comment

Siannye aish..semoga cpt sembuh ye sayang..

mOoN said... Reply Comment

get well soon aisy..

Nad MamaZN said... Reply Comment

in shaa Allah aish cepat sembuh nnt..
demam beralih bulan kot, ke tumbuh gigi ke..
gws k sayang!

Shark Kay said... Reply Comment

harap cempat sembuh aish...

mommy.aisy.hana said... Reply Comment

Aisy saya pun x sihat kak :(

mommy.aisy.hana said... Reply Comment

Aisy saya pun tak sihat kak :(
Semoga aisy dan aish cepat2 ceria kan.. risau.

Gieyana said... Reply Comment

Moga Aish cpt sembuh k..risau klau anak2 x sihat kn..:)

ZazaMyMoon said... Reply Comment

Pray your speedy recovery aish..

Ibu Dilah said... Reply Comment

semoga aish cepat sembuh ye syg.. ni demam nak tambah akal lagi ni..

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

kalau aktif takde la risau sangat kan.. kalau duk diam tu risau lebih sikit..

cepat sembuh ya aish~

eima said... Reply Comment

rajin jg aish ni demam kan ....
kesian get well soon aish ye ...

boleh try produk shaklee utk tambah imun aish ni ....

LydSunshine said... Reply Comment

Kalau dia aktif rasa lega la sikit kan Rin. Macik doakan Aish cepat sembuh ye.