U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 20, 2014

BE Bertandang Lagi

As salam...


alhamdulillah ada lagi BE yang bertandang dekat blog bilis aku nih..
kemarin aku jenguk semua dah selamat credited..
sedihla jugakkan..
hehehehe..
hari ni tengok blog ada nampak tesco punya iklan bertempek kat atas blog..
terus cek account nuffnang...kikiki
ada la 1 BE..jadila kan??

actually benda ni bagi semangat utk kita menulis...
aku rasa ramai je yang ada pendapat yang samakan??
sapa yang taknak duitkan??
kira satu bonusla kan menulis blog dapat plak duit extra..
hehehe
tapi if takde BE pun inshaAllah aku akan terus menulis..
salah satu kepuasan pada aku dengan menulis kat sini..

at least ada la kenangan anak2 aku kat sini..
suka duka derang membesar dengan aku..
kan...:-)

neway tq Nuffnang

9 comments:

mOoN IzzaN said... Reply Comment

Tahniah kak... :)

ZazaMyMoon said... Reply Comment

betul2 setuju..
dengan menulis (kadang merapu rapu) kita dpt earn money.. sapa x nak kannn

Siti(zoey) said... Reply Comment

rezeki2...hehe.

mama tisya said... Reply Comment

saper nk bg duit kn sambil update blog sambil dpt duit...tahniah dpt be baru

eima said... Reply Comment

nuffnang skrg tak kedekutkan ... alhamdulillah

Nad MamaZN said... Reply Comment

btul, btul.. setuju!

Nad MamaZN said... Reply Comment

btul, btul.. setuju!

fuza said... Reply Comment

wang besar...wang besar

LydSunshine said... Reply Comment

nuffnang terbaik... saya pun jarang2 update blog dpt be.