U Click Me...I Click U Back

Monday, February 3, 2014

Weekend Yang Hectic

As salam..
Fuhhh..fuhhh..tiup buang sawang jap..
Nasib sawang yang 4 hari punya jep..
Kehkeh..
Kalau tak nak kena pakai vacuum jugak nih..
Krikkk..krikkk...


Aku still cuti lagi hari ni..
Yang kerja area KL hari ni cuti..
Ada jugak sek selain KL yg tak ambik cuti berganti dah mula bersekolah hari ni..
Sekolah aku cuti 6 hari..
So lusa baru masuk ngajar..
Wow..what a long holiday kan?


Last Friday aku gerak balik penang..
Sebab on 1st feb tu we ols ada kenduri belah hubs kt sg.petani..
So here we go on saturday..
Pastu malam tu jugak balik KL lepas pekena nasi kandar kat Kepala Batas..
Short trip je nih..
Sebab hubs ada kerja on Sunday..


Gambar 1 hapak pun takde..
Memang tak kose kot..haha..
Payah weyhh kalau berkepit ngan dak Aish..
Nak gedik2 bergambar pun tak dan..
Tula bila kita ada anak kecik nih..
Memang apa pun tak sempat kan?


Banyak sangat cerita nak gebang kat blog bilis nih..
Tapi masa tu takde plak nk ngarang bagai..
Bila cuti dok umah ni dok pulun keje umah je..
Hubs bz plak kot nak ajak anak bini jejalan..
Sadisnya ayat..kesian haku!!
Hahaha..


hari rabu lepas we cikgu2 pakai oren untuk majlis perpisahan our PK Petang.. Madam Lee..sakan kami berposing bak hang!!


Nanti aku buat entry details pasal event nih ek..
Sebab banyak sangat gambar..
Bahaha..
Lelawa je kami posing sebab semua cikgu cikgi pakai tema orange..
Even yang diraikan Madam Lee pun pakai oren..
Will story bout this soon k..


Till then...
Salam semua..
Happy holiday!!!

6 comments:

NinaAz said... Reply Comment

nina pun cuti smpai esok. happy holiday lagikkk! :)

Nad MamaZN said... Reply Comment

Canteknya kaler oren sedondon :)

Falsya said... Reply Comment

Bestnye kak rin cuti lg..esok falsya dh start keje dh..sob sob..

fuza said... Reply Comment

kan..balik penang xdan posing kali ni.. kalut semuanya nak balik cepat..hehe. Yang penting laksa in d house haha

Fifi Nadhrah said... Reply Comment

seronoknye masih cuti.. fifi ni da lemau da ni.. mengantuk je.. da cuti lame kan..

deaf-angel said... Reply Comment

Boria sey semua kaler oren.