U Click Me...I Click U Back

Friday, February 28, 2014

Tragedi Petang di Kuala Lumpur

As salam

walaupun rupa mu tidak ku kenal...
tapi dahi benjulmu tetap selalu bertapak di dahi mu dik!!!

ni kisah last week..
aku ada urusan kat Menara Ambank..
pergi ngan hubs..
tapi sebab kak cik yaya tidur dalam kereta..
maka aku turun bawak dak Aish sorangla..
kak cik Yaya abahnya jaga dalam kereta..

pastu dah setel kat Ambank..
aku nak kol abahnya..
masa nak bawak keluar hp tuh..
aku lepaskan la kat lobby menara tuh..
dia sakan berlari nak masuk dalam bank tuh..
kan pintu tu transparent..
dia berlari dengan anggapan takde pintu..
gedebung terlanggar ko..
aku dah nampak dia berlari tu
tapi tak terkejar nak ambik..
bila aku jerit2 nama dia dia ingat aku nak kejar dia..
lagi kuat dia lari ko..
alahai anak..

memang ummi awak yang salah..
cuai dan tak pikir kedepan yang dak Aish boleh langgar pintu tuh...
kena bebel juga sikit dengan hubs..
huhu

#pasrah

14 comments:

eima said... Reply Comment

nk gelak ke nk sedih ni .... ok set sedih sbb dak aish sudah benjol... tetiba nk gelak sbb teringat kes anak buah ... kakakaka

Rizziela said... Reply Comment

Siannyer dapat telur kat dahi

Linda Ishak said... Reply Comment

Huhuhu besarnya bengkak... moga cepat sembuh

syawalsimpsons said... Reply Comment

alahai kesiannya

Umi Qi said... Reply Comment

Benjul merah tuh boifren Umi Qi huwaaaaaaaaa....cian dia...xper2 nanti mama sapu ubat elok2...

msredcheesecake said... Reply Comment

aish lasak ni... takpe, org kata nak besar...hheee

Falsya said... Reply Comment

Hayoyo..sian dak aish..benjol udah..kak rin..ambank sebelah opis falsya jeeee..ehh, motip nak bgtau..hehehehe

LydSunshine said... Reply Comment

salam rin. mcm dalam drama plak dak aish ni terlanggar pintu kaca sebab tak tau ada kaca tu. comel je. dah gi klinik ke check. harap2 okay la dia. anak lelaki kena la lasak skit ye tak.

::NureeN:: said... Reply Comment

alahaii ciannyerr dia...
nangis x?
nmpk pon tau, sure kuat dia rempuh pintu tu....

mOoN said... Reply Comment

Haaaaa...aisya penah skali..terus terduduk..nak sedih x dpt sbb lawak..terus gelak..aisya pun siap gelak..hahaha

Nad MamaZN said... Reply Comment

Moga cepat baik aish..

SyimaSyaz said... Reply Comment

takpe anak jantan kena calar2 sikit..jgn patah riuk dah la k aish...

Cik Ecah said... Reply Comment

huhu..kadang2 xterkejar anak2 ni...dia lg pantas dr kita..hahaaaa

Muhammad Taufiq said... Reply Comment

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)