U Click Me...I Click U Back

Thursday, February 13, 2014

Setelah Dua Hari

As salam..
Hari ni nak celoteh sesikit..
Hahaha..
Hari ke3 berada di sesi pagi..
Belum dapat nak jawab persoalan..
Best ke tak mengajar sesi pagi..


Sebabnya balik rumah dah 2:45ptg..
Then kononnya la nak lipat baju sapu rumah sesikit..
Lipat baju 4-5 helai terus lena..
Aptb!!!hahaha


Jadual waktu belum dapat lagi..
Sekarang ni dok 'relief' guru yang takde kat sekolah..
Okla sebab situasi mengajar murid yang dah besar sikit ni kurang sikit stressnya..
Bukan takde stress langsung tau..
Tapi tak memenatkan sangat..
Tak perlu terjerit2 nak suruh senyap..


Nanti dah dapat jadual mungkin baru start busy sebab nk prepare PdP untuk derangkan..
Sekarang ni lex2 dulu..
Hahaha..


Ohh..tadikan aku terbangkit lewat..
Kul 630 baru terjaga..
Melompat aku masuk bilik air..
Aiyoo..baru masuk hari ke3 dah nak lewat ke sekolah..huhu
Risau takut punch card merah..


Nasib tadi sampai kul 7:20..
Sebab kena hanta dak Aish kat pengasuh dia dulu..
Pastu kena buat pusingan satu sekolah..huhu..
Kalau tak setiap pagi inshaAllah boleh sampai awal..
Tapi takpela..
Katanya nak sangat ke sesi pagi..
ALLAH pun dah makbulkan doa aku..
Semoga terus dipermudahkan urusan aku sebagai pendidik..
InshaAllah


P/s : type entry ni masa free..sat g dah start relief sampai kul 940..paatu sambung balik kul 11..my everyday routine at the moment..hope so..:-)

11 comments:

fuZa said... Reply Comment

F1 tuh

mrs kayrul said... Reply Comment

sebelum nie kak rin mengajar sesi petng yer....go go semoga lebih semangat pepagi nie

syawalsimpsons said... Reply Comment

tak pe kan..pelan2...nnt mesti rasa ok dapat sessi pagi ni kan

Rizziela said... Reply Comment

nanti lama2 biasalah tu dengan situasi pagi ..lg best kot rasanya

Rai Ourkizuna said... Reply Comment

mungkin sementara nak serasi ngan jadual pagi tu kak..hehehe..

lieyalatif said... Reply Comment

KEHKEHKEH...siap tdo petang tu yeak rin...ye laa rin dlm proses nak sesuaikan mase tu heheheeh...sonok lagi ngajar pagi kan rin..ptg tu dpt la buat keje umah ape yg patut......

hope segala2nye dipermudahkan utk rin yeak...in sha Allah...

Amanda Suria said... Reply Comment

macam best jer balik keja awal kan....if SA x merasa la...

Gieyana said... Reply Comment

Alhamdulillah beb dh dpt seisi pg..syok x jd cikgu?

Nad MamaZN said... Reply Comment

Baru masuk hari ke3
Nnt lama2 dh bleh biasakan diri dgn rutin harian =)
Gud luck sis!

NM03 said... Reply Comment

ooo... dah tukar ke pagi ye cekgu..

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

mula2 mmg x boleh nak adjust masa lagi kak, nanti dah lama2 ok la tu.. hehe