U Click Me...I Click U Back

Friday, February 14, 2014

Senarai Pesta Buku 2014 Untuk DiTerjah..

As salam..
sharing is caring kan

jom kita save the date kekawan...




Pesta Buku Antarabangsa Putrajaya 2014
Penganjur : MPH
Tarikh : 19 Mac - 23 Mac 2014
Tempat : Putrajaya International Convention Centre


Read Malaysia 2014
Tarikh : 21 Mac - 30 Mac 2014
Tempat : Mines Exhibition Centre
Sri Kembangan, Selangor


Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2014
Tarikh : 24 April - 4 Mei 2014
Tempat : PWTC

9 comments:

msredcheesecake said... Reply Comment

thanks sahre.... rasanya nak attack yg first 2 tu... BBW N putrajaya...insyaAllah

mrs kayrul said... Reply Comment

ada anak nie susah nak g tempat macam tue...huhuhu

MRS. K said... Reply Comment

kite slalu beli kat mphonline je time mph buat sale. huhuhu...

syawalsimpsons said... Reply Comment

boleh terjah ni..yang penting nak terjah big bad wolf dolu minggu ni..insyallah

LydSunshine said... Reply Comment

BBW kembali lagi. wowww...
Pesta buku islam tu agak memanggil2. InsyaAllah nak pegi.,

mOoN said... Reply Comment

x sabar nak terjah pesta buku lagi...ari tu terjah kat putrajaya...borong novel banyak2..masa tu tengah peknen kan aisya.. hehehe..

Falsya said... Reply Comment

Yeayyyyy!!!..falsya mmg dh ckp dh ngan hubs nam gie..tp nak gie tgh mlm so xramai org skit..tp tembun kene transit umah kakak falsya..;))))

S.n.Fariza said... Reply Comment

tq :)

liyana azhar said... Reply Comment

as salam tumpang tanya yang terdekat ada lagi tak pesta buku selain yang akan tamat pada 8 sept ni di SACC