U Click Me...I Click U Back

Tuesday, February 18, 2014

SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE

As salam...

jom korang join GA daripada sis Rara kita nih..
adikku sayang intan payung nih
#kasijeksikit


syarat2nya ialah!!!

♥ buat ayat sikit untuk entry ni.kenapa korg suka barang murah?
dan pengalaman manis dgn online shopping.

♥ LIKE page MOMSMADNESSGARAGE di FB
♥  follow dan letakkan blog ai ( OPTIONAL) ( http://lipslikesugar87.blogspot.com ) dlm bloglist anda
kerana- untuk senang tau update tentang GA
jangan lah lepas habis GA korg remove lak,sedih ai )

♥ TAG 2 org perserta lain 

dan

♥ LIKE page Penaja 


dan

♥ hanya letakkan blog 
dlm bloglist anda



kenapa korg suka barang murah?
orang yang cheapkek macam ahkak ni memang suka sangat survey blouse ke tudung ke atau apa2 barang yang murah2 la kat online sebab apa2 yang kita nak beli nak usha hanya dihujung jari sajok..tak payah ko susah2 nak drive tongeh panaih nak cari tempat beli tudung, nak cari blouse murah2..just google jek..terus keluar segala mak nenek blogshop online yang kome carik2 tuh...khennn???


pengalaman manis dengan online shopping...
pengalaman manis dengan online shopping erkk...hmmm..jap nak recall balik...rasanya yang paling best is bila kita beli barang dengan blogshop atau page fb yang biasa kita beli..kita dah jadi regular customer..pastu kita selalu mintak dia lock order untuk kita tapi bayar time gaji..tu yang paling manis kot..sebab kita dah biasa dengan seller tu kheennn..pastu dapat plak diskaun...wahhhh gitu...apa tak suka diskaun khennn??

berapa banyak kheeennnn la ko nak tulis???

aku dah liked semua page yang rara suruh like tuh...hehehhee
dan dah letakkan bloglist diana kat bloglist aku...

tagged

dan semua korang yang nak join k..
silalah..silalah...kikiki

aku nak join sangat sebab hadiah dia very the mabeles sangat bak hang!!!
Rara!!..akan nak blouse fishtale tau...
syhh jangan bagitahu orang tau!!!



tarikh mula dan tutup :
18 Febuari 2014 hingga 2 Mac 2014

nak join klik link kat bawah nih..

8 comments:

Umi Qi said... Reply Comment

Cikguuuuuuuuuuuuu hahhaha saya dah tag cikguuu...cikgu tag julia semula ye...cayalahhh...baru adil dan saksama join...Umi Qi dah join...org pertama tadi hehehhe...cayalah cikguuuu sambil mengajar pun leh blog...hebattt

LydSunshine said... Reply Comment

goodluck rine. Dia tanya plak kenapa suka barang murah. Mesti le sebab boleh dpt banyak. Heheh.

MizzTina said... Reply Comment

gud luck.. sy pun join jugak.. hehehe

dalila said... Reply Comment

gud luck sis..

Falsya said... Reply Comment

Gud luck kak rin..;)))))

eima said... Reply Comment

esok ai join .. hari ni pening pala

diana said... Reply Comment

semoga berjaya..:)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said... Reply Comment

Blouse murah tapi berkualiti & cantik.
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/nak-cantik-menarik-ke-office-etc.html